Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Baš smo kao cigani. Pa samo hodamo svijetom i prosimo 🙈
@Cicibann Sadakistan. Od naroda prave sirotinju a vlast ko da je u Las Vegasu rasipa sve za svoje guzice.
Samo da se ne zaleti i pita Turkmenistan,
Dok vi lajete, predsjednik Džaferović radi posao!
Nije imenom, nego što kažnjavaju one koji nose maske, pričaju o koroni....
Kud bi da nema ove podrške. Bravo Džaferoviću!
nasi sefovi su toliko iskvareni ljubimo zastave kine a pljujemo po svojima svi pricamo istim jezikom ali se ne razumjemo mi sa balkana smo davno smo prpcitani volimo poklone prosimo kad smo u nevolji onda nam je drago kad nas drugi pomogne a kad malo proge vremena ma niko mam nista nije pompgao korompirani smo do dna kace umjesto da sr postujemo kao komsije mi se hranimpo nacijonalizmom zarad politike i profiteranarod nije los ali nam ljudi u politici nisu iskreni samo zavode u corsokalk
Nama treba krampi, lopata i motika ali SDA mafija trazi samo gotovinu.
Aliyev nema pojma ko ga je zvao...samo je govorio yes... tek radi reda
Sda je ove godine dobro radila , idemo po sadaku od emirata turske azera amera.....pa sta je ta sda radila.??????
Pomaze malezija i slicne drzave koje su uvijek pomagale a mi pakasi bili prema njima uvijek i uvijek paznju poklanjali tzv braci abu dabi dubai i sl.
Tako bolan-nebio Dzaferovicu! Ne stidi se trazi,zato sjedis i dobru platu primas..trazi moli kukaj placi ako treba za zemlju,bolesne,gladne a ne samo mutni poslovi..Dajte malo za narod radite.
A gdje su nam braca "arapi i turci " ? A da oni pomazu svima drugima osim nama a mi smo tu da im prodajemo.svonu zemlju i svoje izvore ! A onda im kazemo My Brother ko im.kaze My Brother pomrla mu cijela familija !
I Tadžikistan će poslati pomoć, a u toku su inicijalni pregovori sa Eskimima i Aboridžinima !! Gdje nađete samo ove "nesvrstane" ?
@SilenceDoogood decko azerbejdzan je 20 godina ispred bosne prvo se informisi pa pisi nebuloze
@BatonDezitijatB1 prvo - ja dečko nisam ima 20 i neka godina, vjerovatno ti otac mogu biti. A drugo - ne bi bilo zgorega da provjeriš da nećeš ti lupiti nebulozu prije nego to kažeš drugom. https://www.google.com/amp/s/amp.dw.com/hr/%25C5%25A1okantna-svjedo%25C4%258Danstva-radnika-iz-bih-u-azerbejd%25C5%25BEanu/a-4844477
Ovaj je trebao u Merhametu raditi
Ako se lobira po svijetu i trazi pomoc, ne valja, ako se ne lobira i ne trazi opet ne valja
Brate mi smo pravi cigani postali, od cigana hljeb prosimo... sramota jbt... cast Azerbejdzanu, ali brate ne mozes hljeb trazit na svakim vratima..
Srbija je 10 godina ispred nas a hrvacka 20 ovi se nasi nisu ni obratili naciji nego jos traze para bosna i bosnjaci karinane ko god nas napadne iduci put necemo se ni branit nego cemo vas dockekati sa pjesmom i cvjecem majku vam lopovsku politicarsku.
E ako nas Azerbejdžan ne iščupa onda nam nema spasa :D :D hej moj šefiče!
Malo procitaj podatke o toj zemlji. Godine 2013. uvoz cca 12 mlrd dok je izvoz cca 35 mlrd. Mnoge zemlje mogu da sanjaju ovoliki suficit ma šta da proizvode i prodaju.
Mene zanima da li ovi bošnjački političari iskim iz Evrope mogu stupiti u kontakt ? Tako isto njihove posjete jel mogu igdje drugo otići osim Turske ? A i to da makar iz Turske ima kakva korist pa bi i razumio nego dok Turci u Bosnu šalju selame , investicije u Srbiju.