Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj Dzaferovic ima samo jedno odijelo i to je crno
tacno kad vidim dzafketovu facu svaki put proljev dobijem
urediti bih po principu brcko distrikta.
Distrikt je od vrlo bitnog znacaja jer prekida rs na dva dijela mada i gorazdanski kanton prekida rs tako da je rs cela jz tri dela.
RS je smijurija u svakom smislu. Teritorija koja nije iz jednog dijela, obilježena genocidno-zločinačkom hipotekom. Ljudski potencijal go seljak, ekonomski jad i bijeda. Ko bi se usrećio s njima. Zato nek Bogu zahvale što ima Bošnjaka na čijoj grbači većim dijelom žive.
A zaluđeni bosanski pravoslavci koji se trenutno nazivaju srbima jer se još nisu dozvali pameti, a daj Bože da će ikad mu vjeruju.
Dodik ponosno govori da manja bosanskohercegovačka teritorijalna jedinica koja se u ovom momentu naziva RS ima sve elemente države, čak i teritoriju. A navedena jedinica mu raspolovljena na dva dijela Distriktom.
@umaram_mozak 3 i kod gorazda
Ja ne znam al izgleda da ni ovi Ameri sto su BIH po Dejtonu pravili nisu ucili matematiku a ni oni odavde koji su ga potpisivali.Kako je moguce podijeliti BiH na dva entiteta jedan 51% i drugi 49 % pa sad ovo Brcko distriht dodze kao visak.Meni ovo nikako nije jasno !?🤣
brcko distrikt je kondominijum....pripada i jednom i drugom entitetu....a po teritoriji zauzima 1 % bih
@OOgledalce čuj to kondominijum garant imate fabriku Dureksa....UPSSSSS haha 😂
Brcko distrik se utapa u Federaciju BiH, lomi se kicma RS-u, lomi se san o tzv. Velikoj Srbiji. Pravi se NATO baza u bivsem distriktu Brcko i to je THE END.
bez brckog fbih nema izlaz na granicu....isto ti ga dodje