Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
70 godina ANU BiH??
SANU za Wehabijice :D
U Ministarstvu Pravde BiH sjede ljudi koji imaju zadatak politički da odbijaju upis u registar, po vlastitom nahođenju i protivno svim propisima. Možete misliti kad mora iz predsjedništva intervencija. To što bi Šefkija trebao imati pametnijeg posla je druga priča.
Sefik Security
Joj ovog i poze ko da mu je metla u supku
Najgluplji potez koji si mogao da napraviš. Sada će komunjare koji su članovi ANU-a dobiti legitimetet da uništavaju sve ono šta predstavlja tvoja stranka. Glupane retrogradni.
Sta je sa potvrdama za Vakcine?
Iskreno podržavali ga ili ne, ali kakva je ovo poza na svakoj slici. Jel ovako stoji predsjednik države, isto dijete u vrtiću u kazni
Šefikus Džaferović
hhahahahahahahhaaha :))))))))))))))))) e sto me nasmija :))))))))))))