Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zatto sto ste im vi dozvolili da vedre i oblace. Predali ste im vodece pozicije, pa vas sad niko nista ne pita. Prije izbora ste najavljivali da cete vratiti Bosnjake u institucije, a sad kad ste na vlasti statistika kaze da nikad nije bilo manje Bosnjaka na vodecim pozicijama kao sto je to danas. E to ste vi, SDA
Dok oni na prevaru daju amandmane u EU parlamentu, galame na sve strane o takozvanom hrvatskom pitanju, vi njih ne pitate zasto u nekoliko kantona nas jezik nazivaju "bosnjackim", zasto se nasoj djeci u skole postavljaju krizevi, zasto se jos uvijek koristi neusatvno ime "zupanija", zasto se vjesaju neustavne zastave zlocincke HB i tako dalje, i tako dalje
Sve ste vi iz SDA krivi za ovo !!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Zasto niko ne ukloni nezakonite zastave tzv. Herceg Bosne po Biloj i Vitezu pune bandere citavim putem , ovdje izgleda zakon vazi samo za Bosnjake . I oni ugrozeni , vise se ja osjecam ugrozen nego oni ...
SDA stranci draži je HDZ BiH nego bilo koja probosanska stranka, to pravdaju činjenicom da se mora poštovati "PARITETI NARODA" E pa Džaferoviću i vi iz SDA, kako to da vaši koalicioni partneri tako dragi i mili gdje je god to moguče ne poštuje paritet Bošnjaka a vi samo lajeći prelazite preko tog. To što vi radite je politička bezobrazna trgovina, i samo Bog pa i vi znate što sve iza tog stoji.
Tako je dzaferovicu...stavi svog sina , neka štiti bošnjačke interese
Đaferoviću zvašto u svakom granapu u Sarajevu nema po jedan jevrej
SDA je stvarno problem i mora ih se smijeniti jer je ocigledno da ne stite Bosnjake dovoljno. Evo i na ovom primjeru, ovaj magarac pita zasto nema Bosnjaka u toj komisiji? Ne pita zasto Bosnjaka ne samo nema, nego zasto ih nije najvise u toj komisiji. Pa dali ste magarci manjini da vam sastavlja komisiju koja je jedna od vaznijih u drzavi, popunjavaju vam pravosudne organe sa clanovima mafije HDZ-a i SNSD-a, pustate patoloskog lazova Covica da vam trubi preko sarajevskih medija svoje lazi?
I vi ne blokirate odmah instuticije, vi zapravo nista ne radite? Pa SDA je paralelno sa ovim saopstenjem trebala blokirati sve i to ne samo sad, mafija HDZ i SNSD popunjava pravosudne funkcije kako oni hoce, jednostavno instaliraju manjinsku apartheid mafiju unutar pravosudnog sistema, sutra ce i vas hapsiti, magarci jedni lijeni i nesposobni. Blokirajte sve, odmah, ako treba i fizicki! Do kad ce vas vise taj patoloski lazov vuci za nos kao magarce, a vi samo mukati?
To tesko uzeti sastaviti spisak nacionalnog sastava na najvaznijim funkcijama koje non stop treba pratiti, obavijestavati javnost i blokirati instuticije na svaku apartheid anomaliju? To tesko objaviti ko koliko uplacuje ukupnog poreza, a ko ga trosi? Ocigledno da ste lijeni, nesposobni i da vas treba smijeniti na sljedecim izborima i vas i ono Radoncic gofno koje takodjer nista ne radi, samo prica suplje. Nije on izabran da pljuje po Bakiru, nego da stiti bosnjacke nacionalne interese.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ODGOVORNOST JE NA SDA, SDA TREBA BLOKIRATI ODMAH, JOS DANAS SVE INSTUTICIJE BIH, DOK SE PARITET NE ISPRAVI. INACE DUGOROCNO TREBA VRACATI JEDAN COVJEK, JEDAN GLAS KAO I U SVAKOJ NORMALNOJ DEMOKRATSKOJ DRZAVI. ISTO TAKO, SDA JE ODGOVORNA NE SAMO ZA KADROVSKO POPUNJAVANJE BOSNJAKA, NEGO I STO SE TICE LOVE. ZASTO BOSNJACI DALEKO NAJVISE PLACAJU UKUPNO POREZA (75%) U BIH, A NEMA IH NI TRECINA U VLASTI? SDP JE PAO NA TOME STO SU PUNIH 8 MJESECI IMALI MANJE BOSNJAKA U VIJECU MINISTARA BIH.
SVE U SVEMU, OVA FAKINSKA POSLA HDZ BANDE SE NASTAVLJA. ZA OVO OVOG BANDITA TREBA UHAPSITI JER TO JE SVJESNO KRSENJE ZAKONA PO NALOGU MINHAZUENA IZ ZAPADNOG MOSTARA, NARAVNO!
U SVAKOM TRENUTKU KADROVI VODECE POLITICKE PARTIJE U BOSNJAKA, BIO TO TRENUTNO SDA ILI SDP ILI SBB ILI BILO KO DESETI, TREBAJU ZNATI KOLIKO JE BOSNJAKA NA POLOZAJIMA, KOJE FUNKCIJE OBAVLJAJU I KOLIKO BOSNJACI UPLACUJU POREZA DA SI DRAGAN COVIC KUPI NOVOG AUDIJA A8 OD BOSNJACKE LOVE.
Ovi kra-de-ze-ovce, stalno kmece o majorizaciji, a gdije god im se ukaze prilika (ukazivanje ima postala profesija, medjugorski sidrom hehe) oni Bosnjake pokusavaju da omalovazavaju. Nema veze, zatocemo mi njima i na sledecim izborima izabrati clana predsjednistva :))) Ima da im se ukaze Lijanovic :))
http://worldtop20.org/world-unemployment-rates USKORO CEMO VAM JEBATI MAJKU
http://worldtop20.org/world-unemployment-rates USKORO CEMO VAM JEBATI MAJKU
http://worldtop20.org/world-unemployment-rates USKORO CEMO VAM JEBATI MAJKU
http://worldtop20.org/world-unemployment-rates USKORO CEMO VAM JEBATI MAJKU
Jel ovaj sta uradio osim sto pita.
E tako bi vam bilo i u Ustavnom sudu BiH, kad biste dozvolili osovini DOdik-Čović da o svemu odlučuje izbacivanjem stranih sudija , plus Sejdo Bajramović kao bošnjački džoker - privjesak. A do koje mjere je perverzno VSTV da je ponudilo sudiji koji sudi FAhri RAdončiću da eto ona bude član TE KOMISIJE ZA POLAGANJE, pa ako neće e onda Srbin ili Hrvat ! MAda komisija za polaganje je najmanje bitna, al eto pokazuje koruptivni sistem u VSTSV !
Lakše će vas pohapsiti i otjerati u zatvor. Akobogda insalah.
Pod hitno provesti ustavne promjene i Hrvatima dati status koji im i pripada, nacionalne manjine. Dok se to ne uredi ovi iz zapadne Hercegovine ce nastaviti krasti i urusavati drzavu iznutra. Ako ne bude islo, onda im dozvoliti da formiraju treci entitet na podrucju 6 opstina u zapadnoj Hercegovini, a ako i na to ne pristanu, onda ih institucionalno urusavati kao sto oni ruse drzavu. Da napokon skontaju da nisu nikada bili niti ce biti Hrvatska.
Malo si se ti zajebao. Zatvori li ti zap. Hercegovina puteve, moći ćeš samo da se šetaš po vilsonovom. Ne izazivaj vraga. Stalno nešto se kofrčite, a mi vas stalno pucamo po pači. Lajete, a nigdje rezultata. Klocovi pravi.
@Israel5 a ko ti je rekao da se neko odrekao Hercegovine uopste, pa tako i zapadne? Covjece, skontaj da je to sve jedna drzava, i da se svi koji u njoj zive jednostavno moraju ponasati na nacin da vode brigu o njoj. Oni koji to ne cine su osudjeni na politicki nestanak. Zasto bi zapadnohercegovci bili izuzetak? Nisi ti mene dobro razumio, ja sam samo predlozio da vam se tamo da taj treci entitet, ne drzava.