Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbija se ekspresno naoružava, a mi hvatam zjale (čitaj gledamo kako da što više pokrademo dok smo na vlasti). To nije neki problem ako nemaju podršku zapada ali ako imaju bar malo, onda smo u problemu.
A vi iz sda nesposobnjakovici ste to dozvolili.propala tuzba protiv srbije cijeli svijet vam se smijao
Dzaferovicu, evo konkretnih koraka: 1. Otpustiti sve srbe koji iz rs-a rade po Federaciji. 2 Novcano kazniti markete i prodavnice u Federaciji koje prodaju srbijanske proizvode. 3. Raspodjelu poreza izmedju Fed. i rs-a odrediti prema uplati kasu. Pa neka onda srbuju iz svog dzepa. Mjesec dana najduze.
@GoriKufer *u kasu
Pored tebe i tebi slicnih pampers 'prezident' sve prolazi... jesi uhljebio rodbinu do 9-og koljena... zali boze ljudi koji su stradali 90ih za ovakve prdimahovine..
Da je bogdom Nanic ziv , svi bi vi misevi bili pokopani
ne bi oni to nikad smjeli da nisu dobili blagoslov medjunarodne zajednice
Tim putem idu vec godinama Dzaferu. Zar si to tek sada primjetio?
@eVOiMene nije stigao primjetiti jer se bavio razvojnom bankom.....
ovo je ista ona autostrada pakla kojom su pošle Slovenija i Hrvatska. Nemojte mislit da nećete odvesti srpski narod možda u nestanak
Šta si god otvorio od halal tvornica je dobro, svi halal proizvodi se u med stvaraju kad ih jedeš,....ali nisi za politike, to ostavi baketu i sebiji,...oni će nas na pravi put izvesti!
De ba Džafko hapsi ga krsi propis clana predsjednistva, ustav, statut predsjednika itd, ima dovoljno elemenata da krsi zakon, nek ga hapse i onda nece moci biti u drzavnim institucijama ako se vodio sudski postupak, ako to vazi za nas sto me bi i za njih.
Za šta ti tamo sjediš što ne brani državu i granice nego si pustio da rade protiv nje Za šta si iz glasan od strane muslimana
Eno u Narodnoj Skupstini RS napravise pauzu i odletise da najblize tv sale da cuju sta im to porucuje Dzafer Bistri
A kada treba dici plate svima vama u kabinetima onda je to ok.
I sta je pravni lijek, svi palamudite te nemojte ovo, nemojte ono. a ovaj ide otvoreno u secesiju. I sta kad povuce svoje iz OS BiH, kad mup RS-a stane na entitetsku granicu. Hoce li SDA pozvati svoju uhljebe iz Telekoma,Poste,E.distribucije tj. svo svoje glasacko tijelo(koje cini barem i 40% penzionera) da se uhvati puske.
Pa kad vas nisu pozatvarali na vrijeme moj dzafa,tebe su trebali pokupit odmah poslje rata,s obzirom kakvu mudzahedinsku proslost imas,a ne oni te izabrali za predsjednika,zato i jest doslo do ovoga moralo je.