Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoćel bit ekonomije i normalnog života? Znate li na tu temu išta pitam za ovo malo što nas je ostalo?
Dzaferovicu, 30 kilometara od tebe postavljene su ti zastave paradrzave, za cije unistenje je zivote dalo hiljade Sehida. Sta radi ova nasa “vojska”
Gospodine predsjedniče samo opušteno i bez straha . Nemaju više tzv JNA iza ledja i Hv-a. Nikad više se Dretelj neće ponovit . Imamo sredstva za obrane a i odmazde. A oni su dostupni na cijeloj teritoriji BiH. To oni dobro znaju . KEEP CALM AND CARRY ON! Što bi Britanci rekli
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Najveca politicja ubleha u historiji BiH (konkurenciju mu pravi Ramiz Salkic)
Dzaferovicu, 30 kilometara od tebe postavljene su ti zastave paradrzave, za cije unistenje je zivote dalo hiljade Sehida. Sta radi ova nasa “vojska”
Kako mislis jacati...Bi reko nabavili 100 M1 Abrams tenkova, 30 F16 aviona...De bolan Sefike, pusti se suplje....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mrš prdonja pokvareni!
Hajmo istrebit srbe iz BOSNE za sva vremena ☪️☪️☪️🇧🇦🇧🇦☪️☪️☪️
Boze debila, on o ratu opet. De malo o radnim mjestima, 100.000 zaposlenih, ili ste pomjesali pa mislili 100.000 godisnje raseljavati. De malo o krađi, lopovluku, respiratorima, i tako tim stvarima? Imas li tu sta pamegno rrc? Ne pali narod narod nema sta jest!
ovo je mevlud dreeznica i podvelez niko rata nije vidio
Ne razumem ove muslimane pa ko im brani da imaju jaku vojsku u federaciji ali granicu Republike Srpske nećete preći Pozdrav iz Moskve
znaci ovaj kad to.kaze isto kao da vjetar zuji liknfikus nista se nine obistiinilo sto je pricao
ovaj u prazno
jojnovajnkad to kaze istonkao da vjetar zuji
To Džafkee, hocemo pozlaćene kundake i nepromočive čizme!
Iz Jablanice u kojoj je bio zloglasni logor tzv armije, Dzafi negira zločine.
Klempo Džafi otvoreno negira zločine tzv armije.
Jel spominjO Vareš šta?
:) biti će ih dok bude donacija i dalje će trajat dok nam ostale zemlje ne budu uvaljivale sve svoje smeće kojem su davno istekli resursi,a onog momenta kad budu uzimali sredstva iz sopstvenog buđeta tad će se raspast u podunosti.
I ovaj fikus bio ratovao? odvalio bi ga ko kokosku pred glavosjecama
Koje gluposti valja čoek, kako jačati ? Podići ćete im plaće na 1000km? Hoćete ali u.....čitaj bivši austrijski kancelar