Komentari (262)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A ni rijeci nisi progovorio za ubijanje neduznih civila na KCUS-u neispravnim respiratorima?
Jest progovorio je-kaze nije niko pogino od respiratora....ai reko je da ne kasnimo u vakcinaciji....kao i njegov mentor alija-mirno spavajte rata nece biti...Budete li slusali sda...nestat ce bosnje kao palestinci.
Nazalost.Oni vas vode u prospast.
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Kako je samo elokventan i retorican ovaj nas dzafke
Podržava li Džafke Hamas!? Ne u moje ime podržavati terorizam mutavi predsjedniče!
Islamizirani Srbi Turkofili na haparatima. SDA dala potporu Izraelu.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
hurminator
Lični stav člana predsjedništva. .. Bosna i Hercegovina ne podržava i ne može podržavati ubistva nedužnih civila.... Pitam onako, da li je isti stav člana predsjedništva kad turska dere kurde.... Približno je isti slučaj.... Samo je stav daleko drugačiji..licimjerje na djelu
Naravno da BIH podržava Izrael, to je priznata država, gdje palestinska manjina teroriše građane Izraela...
E neka si mu odgovirio!
Fikus
E neka si mu to ti rekao, sad ce sigurno lakse spavati...
Kao prvo, najpamtnije bi bilo ne miješati se. Drugo, Džafke može izjaviti nešto samo u svoje ime i eventualno u ime BiH muslimana. Nikako u ime cjelokupne BiH.
Je li to Lemi sad nesto poduzima pod bosanskom zastavom?
Jel ti jasno PENISSJEDNIČE do.dick
🇺🇸🇦🇱🇦🇺🇦🇹🇧🇦🇧🇷🇧🇬🇨🇦🇨🇴🇨🇾🇨🇿🇬🇪🇩🇪🇬🇹🇭🇳🇭🇺🇮🇹🇱🇹🇲🇩🇳🇱🇲🇰🇵🇾🇸🇮🇺🇦🇺🇾 Thank you for resolutely standing with 🇮🇱 and supporting our right to self defense against terrorist attacks.
gooUser1616621276,..opet krivi navod,ovi Srbi stvarno žele svojom mantrom i preko elektroničkih medija,sprovesti svoju prljavu laž da su pripadnici Muslimanske vjeroispovijesti bili Srbi,to je jedna perfidna igra da se stekne dojam o postojanju Srba na teritoriju današnje BiH prije dolaska Osmanlija,naizgled beznačajno,ali ipak vrlo opasne teze,..katolici(Hrvati većinom) i Muslimani(Bošnjaci većinom) su braća,..Hrvatinići a ne Srbići,...
Dzafke, nadigran si.... vise sreće u sljedećoj igri
Neka je Dzaferovic rekao svoju! Komsic ce predvece.
Koji smo mi glup narod ili ti ga narodi. Mi se bavimo Izraelom i Palestinom pored naših problema. Biju se godinama i tako će nastavit i dalje. Ajmo mi gledat da živimo u miru
šta imaš ti poručivati,u kućuuu,trebamo spašavati svoju zemlju a ti se petljaš gdje ti nije mjesto,sutra kada ti budu vraćali milo za drago slinit ćeš im oko nogu i tražiti nafaku kao i do sad,..šta mi imamo s Palestnom,..šta mi znamo o tom sukobu,tko je u pravu tko nije,koga je bilo briga za nas u našem ratu,prepušteni sami sebi,jer jedino smo mi znali o čemu se radi,.a kad su se ovi upleli napravili su Frankeštajna,..