Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A mi gradjani ocekujemo vas sve u zatvoru
uz oduzimanje kriminalom stecenih imovina i diploma...
Slunte braco dragi. Znas li ista bolan, osim da ocekujes? Igras li kladaru?
Ti i taj jaran ti mozete samo ocekivati kad vam baci lopticu da je uz mahanje repom donesete natrag. Nista drugo niste do kerovi obicni
Eto Džaferoviću, sve je stvar prioriteta. Ja naprimjer očekujem da ojača pozicije Tužilaštva poticanjem reforme koja bi na ključne pozicije dovela nekorumpirane tužitelje. Nakon toga očekujem da uz punu podršku međunarodne zajednice Tužilaštvo pokrene ozbiljne postupke protiv ključnih kriminalaca u zemlji. Nakon toga očekujem da će vrh tvoje, i partnerskih vam stranaka kaliti citate u zatvoru.
Džaferović je odsijecao srpske glave na Ozrenu i huškao mudžahedine da igraju fudbal sa srpskim glavama.
Niko više i ne spomnke,radnika,seljaka,penz.DB... Kao da smo.Svicarska Samo šupljake i kradje,samo da se pljačka nastavi što duže.
Srbi da su htjeli tu buducnost u evropi ne bi ratovali protiv nje i jugoslavija bi pristupila evropi kad je bilo ponudjeno. Medjunarodna zajednica misli da srbima je stalo do bih i evrope.
koliko god mrzili dzaferovica ovdje je covjek nesto najnormalnije izjavio, sto ogromna vecina gradjana i misli
ko si ti da očekuješ
Predsjednik suverene drzave ima ocekivanja od kolonijalnog upravnika. Ma bravo.
Nemoj da prozivaš, mog Doru. On je sad uvrijeđena mlada i tvrdi pazar pred novim predstavnikom. Naravno da ga uzma pod svoje, kako je već uzeo opoziciju, te Milanovića i Radmana, obečavši im da im Rusi neće naplaćivati plin preko zime.
mnogo pametnije bi bilo da od Smita ocekujes uspesan turisticki boravak tj da potrosi sto vise para. Sve ostalo je velika iluzija, Mile je povukao crvenu liniju i tu se prica zavrsava
Možda je rješenje da se ukine ovaj zakon, a donese zakon o zabrani negiranja bilo kakvih sudskih presuda, svih domaćih, a i međunarodnih sudova, ne uzimajući genocid u Srebrenici kao izdvojen slučaj...
Schmidt da vrati STRANE SUDIJE !!! Da postavi na sve nivoe ! Da spriječi bagru da krade!!!
Poziva Džaferović Dodika preko visokog predstavnika a ustvari sjedi zajedno s njim :)
pere džafke dodu svoga dugogodišnjeg ahbaba u vlasti nemoj dodo brate švaba se ne šali ako mu se svidi tvoje na-guzivanje neće stati samo na tebi... toga se boji džafke fikusboy a naše je samo da navijamo kome ce i u kojoj pozi švabo prvo da zavuče. dodo ima dobre šanse za bude prvi nategnuti dobra kvota 1,95
I mi očekume da oformi komisiju za ispitivanje porekla imovine
zaglavili smo između puta u pakao izgubljene eu i retrogradnog puta u pakao susjedskog svojatanja i agresije na bih. teško skoro da je nemoguće odlučiti se za manje zlo, odlučuje samo tanka nit koja razdvaja zločin od robovanja, koja znači život u ovom trenutku ali ga ne obećava ubuduće.
PENISSJEDNIK do.dick je samo obični muški polni organ........1. Popišam se i poserem na grb, zastavu, amblem i himnu nakaradne Rs; 2. Nakaradna Rs je genocidno-zločinačka i agresorska tvorevina, a nakaradna srpčad su obična genocidno-zločinačka paščad; 3. Popišam i poserem ustavni poredak nakaradne Rs koja nema teritorijalni integritet i nezavisnost, već je samo privremeni genocidno-zločinački entitet u okviru države BiH 51.129 km2.