Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek nas predsjednik zeljko skine sve te pijavice sto ih je covic doveo, a ovaj nek radi sta hoce...
Sramota je da ovakve stvari objavljujete. Koliko ljudi danas pomogne drugom, i o tome šuti. Sada je pitanje da li je pomogao zato što je to stvarno od srca htio ili je bila samo želja da se članak objavi na klix-u?
Ja jest se otvorio 2000km...😁😁
Gospodin
ti pomazi a "oni" ne priznaju ni jedan praznik nas, al ajd, mozete vi
u sarajevu radi za Bajram ,e kod hrvata muslim ni jedan ne radi za Bajram ,pa ti vidi
Nesto ne vidjo hoce li biti koncert za hrvatske slavljenike?
Kakav je ovo prostranacko reklamni naslov, ispade Džaferović svoje pare dade za koncert. Džaferović odobrio državna sredstva za održavanje koncerta! Tako vi novinari direktno uticete na svijest naroda i kreirate drustvo ovakvim kakvim jeste, i indirektno dizete popularnost jednoj stranci, a obarate drugoj, jer samo ova gore dva naslova na istu temu mjenjaju kompletnu sliku u ocima ljudi.
Neka je udijelio sirotinji, i treba. Aferim!
Baš me interesuje da li će ovo SAFF objaviti ???
I široka pjesma ori, Dok kroz narod vojska kreće: Kako pada dok se bori, A sve su joj čete veće; Kako ide drug do druga; Kako ide brat do brata, Što tuđincu nije sluga, Već ga bije, mrzi, hvata; Kako stiže smrt fašista, Kada gora munjom plane; Kako šuma cvjeta, lista, Da zagrli partizane. Legla orla, vučje staze, Silna brda, uske klance, Partizanske čete gaze Fašističke lomeć lance.
SDA -Sestrici-Dajdzici-Amidzici
I tetiĆi
Koji populistički potez, ne možeš vjerovati. Sad je, kao, SDA za suživot i multikonfesionalnost i multikulturalnost... A u isto vrijeme čine sve da isele ovo Srba što je ostalo u F BiH, kao što i Dodik gleda da iseli sve Bošnjake iz RS, a zapadna Hercegovina je svakako etnički čista. SDA, SNSD i HDZ uspješno realizuju strategiju pod nazivom "svaka ovca u svoj tor". I sad ispade da Džeferović plaća feštu Srbima u Sarajevu. Hahahahaha
Klix SDA portal...
Hajvan pa hajde. Jel nama dodik uplatio za kurban bajram ista imada? Ili su nas klali za bajrame nase tokom rata