Komentari (202)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opet politizacija. SDA i Antidayton uzeli skup u svoje ruke od Sejdica.
Ko fikusu dade mikrofon? cccc
"Opozicija" ispade glupa na kraju...a kadnog Sejdica nigdje. Narod pojma nema sta radi tu uopste sada kada im se ovi obratise...kakav dribling dostojan Maradone
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nitko sretniji od srba i hrvata.Napokon je muslimanska podvala o graDzanskoj BiH u kojoj negiraju Dayton,konstitutivne.narode i iskazuju prezir da osim bosnjaka bilo koji drugi narod može birati svoje predstavnike je razotkrivena.Ameri će od sada potpuno drugačije gledati na ono što godinama upozoravaju srbi i hrvati, da su muslimani glavna prijetnja Daytonu i faktor nestabilnosti.
Autogol ko kuća. Ovdje je najmanje bitan izborni zakon.Stvar je puno dalekoseznija, a to je što će se strategija prvenstveno amera, koji su kao kreatori Daytona, glavni po tom pitanju, muslimani definirati kao glavni rusitelji Daytonskog mirovnog sporazuma i najveći faktor nestabilnosti.Srbi i hrvati mogu slobodno otvoriti pjenusac i slaviti.
jedino sto je dobro sa ovim protestima da su politicari kao i ovaj neonacischmith uvidjeli da vise nigdje nisu sigurni a pogotovo ne na ulici
*Ebo vam Haris pleme stoko glupa. Raja sa Vratnika
E jesu jaka ova dva Hrvata Edin od Goražda i Edib od Bihaća prestraviše Šmita nemože čojek da zaspi otvorenih očiju gleda u plafon
Ko je zvao ove.....
Rijesenja moraju biti demokratska a ne rasisticka.svi gradzani su ravnopravni na svakom pedlju Bosne u oba entiteta i Brckom pa ne dolaze u obzir asimetricna rijesenja.Nek cuvar stolice ne .ere puno.konvencije o ljudskim pravima su sastavni dio dejtona,zasto ih zaobilazite??????
E moj Dzaferovicu , zato je i doslo do ovog zato sto se bira jednom narodu Sejdo komsic bez volje tog naroda. Sad si se sjetio da moraju biti svi ravnopravni u BiH
Pa sda i hdz su i dali schimdtu ovaj prijeog
Ljigo...
Na kakvim je ovaj drogama?
prdno si iti u sisu.
Tako je Džafke, a ne k’o sada što se sve pogodovalo Bošnjacima.
ma ovaj nije vrijedan ni komentarisanja...
Hoću kao Bošnjak da biram dobrog Srbina Bosanaca i Hercegovaca. To mi je uskraćeno na području FBiH. Tako ne mogu ni Hrvata birati u entitetu Republike Srpske. Šta je tu nejasno visoki predstavniče! Jesmo svi krivi ali što ulje na vatru doljevati?!
Ko je ubio Dzenana
Dzaferovicu,ima li iko da nije na budzetu od tvoje familije??I to ne na nekom tamo mjestu,ima li iko da mu je plata od 3 milje manja??