Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prie rata si iso da vidis koje u dzamiji daga ošmekaś u partiji a sad ides da vidis ko nije daga ošmekaś u partiji pajel
Hahaha Sefik je pripadnik tzv SDA "socijalistickog stroja", tj jedan od onih koji su prvi put usli u dzamiju 1997 kad su postali sigurni da se komunisti nece vratiti na vlast :)
Dok ovo rade Bošnjaci nemaju apsolutno pravo da prigovaraju Srbima i Hrvatima iz Srbije i Hrvatske kad se brinu za sunarodnjake iz BiH
Dzafko zalutao pravo...
Janje nase❤
Ne kaže se Džaferoviću " muslimana u Sandžaku i cijeloj Srbiji ...", već je ispravno " muslimana u Sandžaku i Srbiji ..."
I tebi treba zabraniti politicko djelovanje kao i dodiku vi sve radite u dogovoru u srebrenici nema somuna za iftera a ti odredjujes ko je musliman u sandzaku i dajel alibi dodiku i3incku
Kad udjes u dzamiju kao obican covjek to nesto znaci. Moras da sjednes pored covjeka koji ima 500 KM platu znaci da se covjek ne oholi i ne govori znas li ti ko sam ja. Respekt za svakog politicara koji udje medju obican narod da vidi kako zive i sta misle.
išo bi i ja al smrde tepisi
Bosanska pravoslavna crkva . Pod hitno!
Jel se to Bosnjaci vracaju religiji svoji pradjedova?
Kome se pravdas Dzaferovicu??Kome smeta nek pop..i!
Moj Šefike mani se ti Sandjaka. Fataj se Amerike E U vidiš šta radi onaj majmun . Svi ste vi isti . Samo da vam je vlast i to je to. Sve vas treba povješati.
Ovaj Dzaferovic sa svojim izjavama vise lici na nekog predsjednika mjesne zajednice nego na nekog drzavnika. Daj se dozovi pameti i ponasaj kao drzavnik.
Glava ko u hobita
"Moj stav je oduvijek bio da vjerske institucije Bošnjaka muslimana u Sandžaku i cijeloj Srbiji trebaju biti organizacioni dio Islamske zajednice u Bosni i Hercegovini" hahah nije ni lud, ne kontam kako Bošnjacima nije palo na pamet uvest Arapski kao obavezan u škole, ta da se nauče djeca molit Bogu inače ispade da im Šamani vode vjeru.
Kakve se igre igraju nismo ni svijesni mi obicni narod.