Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Dzaferovicu. Uvijek odmjeren u izjavama i neda milimetar protiv BiH. Bravo
@gooUser1565852227 A kako on to tačno ne da protiv BiH? Tako što će državni nivo doživjeti sudbinu grada Mostara?
Dodik je poražen, sada samo od sebe i od svog naroda pravi cirkus..
to je srpska politika, politika galame, prijetnje itd...
Zar nema BiH vecih problema od ANPa?
Ma imate sve vise i vise prostora.. ljudi napustaju bosnu.. sto na cevljanovice ne odvedete rudonju .. mozda bi se gore dogovorili.. gore ima prostora koliko hocete
Baš smo jadni mi Bošnjaci...gdje se izgubio ponos i hrabrost...
Što si se prepao Džaferoviću? Vrati ponos i respekt bošnjačkom narodu gnjide jedne kukavicke...
mogu oni pricati sta hoce, narod to ne hebe ni 5%. Vecini je sad u glavi kako nauciti njemacki, termin za vizu......
Kako g-din B. Izetbegović zagovara ''istinsku'' probosansku politiku i otvaranje stranke SDA i za Srbe, Hrvate i Ostale, po toj logici možemo očekivati da pored postoječeg potpredsjednika stranke ( Safet Softić ) koji je imam/hodža, potpredsjednici SDA mogu biti isto tako i pravoslavni ili katolički sveštenik.
koji ba prostor?!?! yebe vas lik kako hoce a ti kupujes vrijeme pricama o prostoru za pregovore na koju moroni koji su te izabarali svrsavaju?!?! daj odyebi u skokovima majmune
A što tako ne otkažete svoje plate ? :(
Zašto bi Niko nekome prijetio?
Privodi se kraju plan nacionalnih stranaka o podjeli države na tri djela. Svakom svoj pašaluk. Samo glupe ovce i daje bleje i misle da su bitne.
MA DZAFEROVIC SE PITA KAO MARA U ..... TO STO KAZE I IZJAVI NJEMU BAKE SMS POSALJE
DŽAFER JE DOBAR KO I OVI MIGRANTI I TALGO VOZ ZA BIHAĆ NIKAD STATI I RIJEŠITI PROBLEM A DODIK JE ISTI KO PARADA PONOSA SVI JE KO FOL PODRŽAVAJU A NIKO NE VOLI.
Izgubila je BiH...nit će biti ANPa niti vijeća ministara
Naravno da RS može vratit svoje Ustavom zajamčene nadležnosti, prijetnja je govoriti im da nemogu to napravit. Svatko tko može prenijet nadležnost može ju i vratit i u tom slučaju nije potrebno nikakva dodatna klauzula kojom se to dopušta.
@mpotocnj naravno da moze moze se napraviti i peć od papira...ali nije baš nešto...jel tako