Komentari (121)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ti dzaferovicu jedino mozes uci u kandidatski status da budes migrant u pakistanu
@IzetSmriko01 Ljepoto naša, crknut češ nam od ljubomore🌹
Zgodne cure te čekaju --- Hotsial.Com
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Hahahaahahahaahahahahahahahahahaahaahhaha
100%
Hoces uci dzaferovicu Ali na straznja vrata 😂😂😂😂
Hoces kad na vrbi rodi grozde!!!!
Znas ono kada vidis nekog ko ti samo pojavom donese nadu, da energiju s kojom mozes da se nadas necemu pozitivnom I da ce to isto biti u skorije vrijeme, eh to sve nije ocaj covjek...
@Chaos *ovaj
Nada umire poslednja. Tako ce i ova nada pocetkom jula umrijeti. A vec u augustu ce se roditi nova nada i tako u krug.
Nada i želja su dva pojma koji se često miješaju...prije bi bilo da Džaferović želi, a razliga za opravdanu nadu ne postoji ni minimalno...
Hahahaha malo fali Jedno za 50 godina
Nemoj samo ti da se javljas. Ti i tvoje misljenje i kandidatski status. Kretenu primis pakistanskog ambasadora i zasutavis protjerivanje ilegalnih imigranata, za koje se poslije 2 dana dokaze da se bave trgovonom droge. Da hos’ crknuti, da nama svane.
Ja se nadam da nećemo. Da je EU dobra, i Švica bi bila tamo.
Ako ne biste izmislili neku novu krizu.
Naucna fantastika
Mi ne mozemo u EU dok ne raskrstimo sa prosloscu jednom sa svagda. Sa ovakvim uredjenjem drzave i nakaradnom RS dok god postoji, ja licno ne prihvatam nikakvo clanstvo u EU, u entitetu u kojem je ubijeno preko 20 hiljada moji sunarodnjaka i milioni protjerani. Ne zelim u takvu EU, niti cu ikad pristati da budem dio nje dok se neke fundamentalne stvari u BiH ne razrijese!
da nam puše Putin i Obama, neću u Evropu, nek ona dođe nama
Ovaj čovjek kao da ne postoji
14 onnih.. iz misljenja... prvo..
Mrs smetljaru!