Komentari (127)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kolinda je jako pogriješila! kraljica balkana b i MORALA ZNATI da je NASILNO ISLAMIZIRANA VJERSKA SKUPINA 1000%ISIL, a ne samo 1000 NASILNO ISLAMIZIRANIH, nepismenih i krezavih BIJEDNIKA!
reče Hitlerov sljedbenik i stavi U na čelo !😜
Tačno Šefiče, od 50 000 ilegalnih migranata koliko ih ima u Bosni preko 10 000 su pripadnici palog ISILa, sve go narkoman i neradnik!!! Mashala!
Zbog tebe takvog i raste islamofobija
Kakva islamofobija Gospodine Dzaferovicu trebas da pricas o srbofobiji
Vidi našijeh pehlivana sto su se utoročili u Antaliji
krepi pseto pogano, ti si stitio pakistanske teroriste kad asu ih hteli deportovati, to ti braca po zlocinu iz rata
A bomba u Bugojnu
Kolinda Grabar Kitarovic:(ne ne nemoj te moolim vas nemojte moolim vas:kad nije prosla na Izborima.Toga se sjecam.
@"24 sata... Obični hajvan
Džafo, pazite na Dodika da ne ukrade nešto - sramota. Posebno obratite pažnju na artifikate i uvijek ga redovno pretresite
Pa bilo ih je barem 5000 u ratu, ne seri ti ratni zlocince docici ces na red kad tad
NASILNO ISLAMIZIRANA VJERSKA SKUPINA, 1000% ISILOVCI kopiraju *edere u "ugroženosti" i šerinjaju o fobiji da bi sakrili svoju zločinačku PRIPADNOST u terorističkoj organizaciji ISLAMSKA BRAĆA koja ih financira i preko njih hoće od bosne napraviti kalifat u tzv. bosni.
Jer nije 10, vec 20.000,. Na Kolindu vecina ljudi vec zaboravilo, a ovaj se sjetio nakon nekoliko godina. Izgleda da mu bas fali
"Treba govoriti realno kako jeste." je omiljena izreka populista!
Sinko uživaj u Antaliji popij pivo,pojedi odojka na ražnju kad na Bascarsiji vec ne mozes uzivat u tom
Koga briga sta kaze lindra kitarevic grobarovic