Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dzeferovicu reci to Bakiru ako smijes. Bakir je zacrtao Sarajevo kao drzavu-dinastiju izmetbegovic a ostatak drzave prodaje pomalo.
rece neko iz trojke kojoj je domet bascarsija marindvor... Bakir drzavna,federalna entitetska distrikt,kantoni plus 40 opstina Vlast
Unistili ste anex 7 i povratak, pola vi,pola dodik
🤣🤣🤣🤣 jooooj Šefikeeeee pa isto si ništa, prava ona neobično odvratna sda faca
Ekipa, istrazite novu KRIPTOVALUTU Pi, rudarenje preko smartphonea jednim klikom dnevno, BEZ ULAGANJA, izlazak u mjenjacnice je planiran za kraj godine a coin i dalje vas smartphone moze besplatno skinuti dok god je projekt u zacetku. Prikljucite se projektu i pustite vas smartphone da sam zaraduje za vas. Skinite free app preko https://minepi.com/amazingorion ili app store i ulogirajte se s imenom i prezimenom te kodom (amazingorion). Nemate nista za izgubiti osim koje minute vremena :
Ja da sam Sebija, ovo bi mi bio ljubavnik
Užas na Menhetnu!!!
Pa brate mili ko brani nekome da se vrati niko nego kako ces ti nekog iz sarajeva nacerati da ode u neko selo u srebrenici ili nekog iz mostata da se vrati u selo pored konjica ili iz BL da se vrati u neko selo u federaciji ili iz njemacke da ovamo dode. Sta ste se skacili toga ko je zelio vratio se
Isilovac u UNu. 2020ta, sta reci
šta kaže Uško? joj ja njega ne mogu nikako ozbiljni shvatiti
Dzafer je nesto poput supljeg zuba, samo sto Dzafer ima suplju glavu.. ako ima glavu ?
Dokle vise ova suplja, prvi ti ga ne postujes i ne provodis
O čemu ovaj dementić priča nakon 30 god. nacionalne mržnje . Jedino teritorijalna podjela može donijeti mir za sva vremena u šupku Europe.
Dejtonski sporazum je shit
Jesi li masku stavio da nas barem malo manje brukas?
Nerazumiješ ti dejtonski sporazum koji je Alija potpisao. Zato se i smješi samo mali šemgen. SDA je očigledno imala plan čekati, jednostavno se samo čeka, tako da su totalno nepripremljeni što se tiče izlaska na tržište malog šengena. Tu nas EU ima sve pod kontrolom a nije snama opterećena.
To je kao kad je Sultan Sulejman krenuo na Beč a bio već u godinama i bolestan i umro je na bojnom polju. Pa je bitku kod Sigeta vodio Srbin Mehmed paša Sokolović i potuče Hrvata Nikolu Šubić Zrinjskog. Ali poslije Sigeta nisu mogli dalje. Tako da je mali šengen isto neka pobjeda koja nije.
https://www.upwork.com/ je odlična prilika za sve freelensere.
2020. godina! Mislim da su ga sa velikom paznjom slusali jer je tema izuzetno aktuelna.