Komentari (179)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je*o ti sliku svoju, to ti Bake sapnuo da izjavis ubleho jedna.
Vidimo kako je predao, uvalio srbohrvatima povijesni kolač da se brukaju 1000 godina. Bošnjaci drže sve urbane djelove Bosne, srbohrvati kopaju krompira po praznim pustinjama za Bošnjake
Mudrost ????????????????????????????? 1. Uveo u rat nespreman narod odgovoran za smrt hiljada ljudi 2. Naredio Atnentat na Generala Armije jedini koji je znao da organizuje vojsku 3. Izdao Srebrenicu NUDI MI CLINTON... zna se dalje 4. Izdao Hercegovinu Franjo Tudjman ga odlikovao zbog toga sto je predao Hrvatima 5. Pristao na podjelu BiH I to MUDROST?????? Šefik ne da si glup nego si Magarcina kakvog ova zemlja nije vidjela!!!!!
http://nova-yuga.info/a-izetbegovic-dobrodosla-sds-stranko-trebate-nam-ocekivali-smo-vas-i-ranije-video/?fbclid=IwAR23alxgXv38XUBs_9IudVcCgnI_YjqV8Ibe2E_Kct3E8j3L-yrLfhd2JLY.........1990.....1990.....
Ti Dzafere sigurno nisi taj. Ti si tu zalutao.
Odbiti plan zulfikarpasic/filipovic skojim rata u bih nebi ni bilo,a zatim izvesti goloruk narod pred sve raspolozivo naoruzanje jna. A zatim srebrenica i kad je armija dovoljno ojacala zaustaviti ih pred banja lukom i otici u dejton i potpisati podjelu zemlje.to je stvarno mudrost.
BiH jedino ne trebate VI - sda a ostalo je podnosljivo.
Dok je Srbija bila zabavljena sama sobom (Nato udari), Srbi poraženi u Hrvatskoj, ozbiljno uzdrmani u rs, opterećeni optužbama za zločine u Hrvatskoj, BiH, Kosovu... Aljo i klika, uz pomoć udbaša, okreću oštricu na Hrvatsku i Hrvate, spašavaju rs i eto, imamo to što imamo.
Pametniji, mudriji i s više vizionarstva 1995 bi prihvatio Washingtonsku konfederaciju s Hrvatskom, riješio rs uz pomoć Hrvatske i EU, onda kada su to bili najbolji uvijeti za to (Srebrenica, Kosovo kriza-rat). Hrvatska bi, u to ime, žrtvovala Hrvate u BiH europskom građanskom politikom i BiH bi danas bila u članstvu EU i Bošnjaci, po europskim standardima, gospodari na cijelom prostoru BiH. Toliko o vizionarstvu i mudrosti AI.
Neka je vjecni rahmet predsjedniku. A tebi i tvojim nadredjenim, najbolje bi vam bilo da se sklonete sa politicke scene za sva vremena. Nakon 30 godina jedina vam je predizborna prica o Aliji i o tome sta se u ratu uradilo, gdje su vasi rezultati za ovo 30 godina.
Alija da je iole bio mudar i inteligentan koristio bi kondom . Ovako što je tu je.
Bas je bio mudar. Pogledaj kakvu zemlju je napravio.Jedina zemlja u svijetu gdje tri idiota predstavljaju jednog predsjednika. CIRKUS. Radije ne bi tu mudrost i toleranciju.
kad ste svi vi glupi kao tocak da ne budem prostiji
Jes, jes zato je "Cela iz tri dela " sto bi Slobo reko. Je....o je Alija Bosnu u temelj.
Bio je saburli covjek ali pomalo naivan kao politicar
Bosnje slave neousudjenog ratnog zlocinca, ali ipak osudjenog kriminalca i propagatora islamske republike iz doba SFRJ, a ovamo hajka na Srbe kad Srbi svoje slave. Dvostruki standardi i licemjerje koje ce i dovesti do razlaza. Zato je Incko i donio zakon, da produbi mrznju i razdor izmedju Srba i Bosnjaka.
Strancu nas dati pod hitno sve zajedno, ovi nas vode u propast
Papagaj se stidi Đafera koliko ponavlja.
Jedino Alija što ti zamjeram jeste što ga nisi izvadio na vrijeme kad si trebao! Rahmet ti duši