Komentari (311)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaci vako. Nace novog Fikru. Ista prica ko sa respiratorima. Preko noci poslupili 10 put. Pa tako i vakcine. Znaci opet ce utopit par miliona
Ne bih vam ih ja nabavio pa makar svi pocrkali.
Cekajte crni petak bice snizenja
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Znaš li idiote kad su u Srbiji pripremali nabavku vakcina. Sada ti dijele. Šta ste radili do sad idioti nesposobni. Daj guzovaxe samo. Govna nesposobna .
Jedna vakcina za Boookiraa gdje ne onaj gooogleuser da kaze to lol
A vi ocekivali sezonsko snizenje,pa cekate mjesecima?
Ima sud ima ugovor, pltite skuplje, i tužite ih za razliku cijene jer je šteta nastala neispunjenjem obaveza....samo vi radite...ali u interesu BiH a ne svojih đepova, i btw neću se vakcinisati...
ah joj meraka eto pranja i bez vode ma tamo 10-100
Idite kod hodze oni vam mogu pomoci jelde
Pa javnost je to znala, vi ste i cekali da se ovo desi. Pokusajte nabaviti one od 150$, ali ni te nece moci nego od 200$ i vise. Pa mora se nesto i zaraditi, niste dugo. Nama vakcina i ne treba....mi smo za vas krdo koje vam je sve obezbijedilo u zivotu sto niste mogli ni mastati preko svojih ledja.
Pa vi koji radite sve sebi u korist ste i cekali da se to desi. I, sada vi ste se vakcinisali sa apsolutno najsigurnijim vakcinama (ne placate vi), sta sa ostalim. Posto se nema od cega ni hrana kupovati, jednostavno nas dokrajcite evo i sa ne kupovinom vakcina, svakako vecina normalnih nigdje i ne putuje, a da li cemo i sto razboliti i lijeciti vudu magijom...eh, nemamo drugog nacina. Zivi bili, ne kupujte nikako vakcine, cekali ste upravo ovu situaciju. Sram bilo SVE POLITICARE.
Ili je lakse iznijeti cinjenicu da se trazio nacin kako se UGRADITI u nabavku vakcine? Ma ne moze Vas Neretva oprat Dzaferovicu koliko ste zas..li!!!
Nijedan političar nije umro od Corone....U cjelom svijetu.....
Umro je u BiH Salko Bukvarević.
idioti nesposobni... ako ovo nije krađa onda vas je vasa nesposobnost dovela u situaciju da vas ucijenjuju...
Ne vjerujem vam ni rijec. Niste radili nista, jer da jeste nabavili bi ih kao sto je Srbija. Zasto su oni na vrijeme dobili i i dalje dobijaju pfizer vakcine? Sad inate sto izgovora kada su konacno pocela pitanja medija i opozicije
Treba se sta zavrnuti
UHLJEBAŠ zašto nije tražena pomoć kod nabavke VAKCINA od Kineskih firmi China Gezhouba Group Company Limited Peking i Gedi - Guandong Electric Power Design Institute, koje su dobile posao u EP vrijedan 1,5 milijardi KM za izgradnju Bloka 7 u Tuzli !!! To su velike kompanije koje imaju UTICAJA u KINI !!! U maniru dobrog POSLOVANJA MI njima 1,5 milijardi KM, a ONI nama ŠIPAK !!!
Suti ne talasaj - poznata zelena parola!
Ko kaze? Fadil ?
Prozovite Tegeltiju botovi.