Komentari (157)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja se nadam da ove stranke nece biti ni na mapi na narednim izboruma. Toliko su omladine otjerali
hahahahahahah cuj ovih SDP/NS botova svake dvije godine oni bi da ugase najjacu Bosnjacku stranku, a ona uporno pobjedjuje. znate li zasto lazovi i manipulatori???? zato sto Bosnjo dodje na izbore i vidi da nema niko bolji od SDA, da necemo mozda za izdajnike SDP i NS glasati?
Nije eve u religiji, Šefiče. Mislis li da bi Pakistan žrtvovao sigurnost svojih gradjana poradi naših izbjeglica, samo radi vjere? Ne bi jaro, većina Pakija ne zna ni gdje smo na mapi. Osim kad traže put za EU, e onda nas ugledaju.
Prljava muslimančina, gnoj alahov, smeće neabortirano, visit će na banderi skupa sa garavim smećem koje štiti
Koji CUCKOLD majko mila
Dzaferovicu seronjo
radoncic stao uz narod, ti si dzaferovicu uz migrante
Skocit ce vama na nos koalicija sa Fahrom i Zeljkom ako Bog da, a i njima sa vama ako Bog da Lijepi oktobar samo sto nije stigao
Radoncic zastupa stavove Dodika,a ne drzave BiH.
Dzaferović, muslimančina šugava. Takvi su raspirivali rat. Alah prije susjeda. Crko dabogda
Nama su prijatelji iz Pakistana,Bangladesa,Maroka,Afganistana itd. Pa probaj ti hodati po tim prijateljskim zemljama bez dokumenata. Ako su nam prijatelji? Zasto ne identifikuju svoje građane?
1. Da sve favorizujes i poštujes ne bi bilo nijednog ilegalnog migranta u BiH. U svim zemljama se ilegalni ulasci sankcioniraju. 2. Ako nisi pročitao i ne znas šta piše u Ustavu i zakonima (a stanje na terenu kaže da je tako) to je prilično degradirajuće za nekog na dužnosti predsjedavajućeg. 3. Ako si pročitao i usvojio a BiH puna migranata, znači da se zakoni ne provode i ne poštuju. Jeli tako Sefik..???
Ti niti imaš znanje, niti političku mudrost niti vlastito iskustvo ali imaš zato pamet u funkciji Izetbegovica, političku podatnost, i iskustvo u poslušnosti što te je dovelo na funkciju a ne volja i izbor grđana. Ne treba nikome tvoje ovlaštenje da vidi, shvati i javno kaže šta misli a istini za volju je da vi još mislite kako živote u feudalnom uređenju pa tako javno i istupate.
A koji je to prijedlog u skladu sa Ustavom? Da sve ostane kako jeste, dok vi pomoc EU za migrante gurate u svoje dzepove? Vrlo mudar odgovor, nema sta 😆 brzo ce oktobar, a i 2022, pa da vam pjevamo: A sad adiiiiioooo!!
Vrlo ozbiljan i utemeljen stav.Svaka čast.
Koji si ti beskicmenjak Dzaferovicu, pa brz obzira na sve Fahro barem ima m.. a za razliku od vas...
Diktat Baketa je primio jbo te ambasador Pakistana
Tako je predsjedniče, neka za zna gdje mjesto Sčepi.