Komentari (338)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nikad losiji/gori clan predsjednistva iz reda Bosnjaka nije bio..Svaka tebi cast ljudino al nisi ti za ovog posla,a taj posao radis 30 godina..Zanimljivo
@Sintisajzer92, sta mu zamjeras?
@Sintisajzer92 Ne pratiš pa i ne znaš. Džaferović je najbolji do sada, iako nije i predsjednik partije koja ga je kandidovala.
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
Al zato naš Dzaferaga ide u Kalesiju na sastanak.. ta će u Zagrebu
@OsmanSedmanagic Stvarno, šta će u Zagrebu? Posebno kada Zagreb ne poštuje institucije BiH
Kakve veze imaju Hrvati Zvornik Covic i djeca Bosanskih muslimana?
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Bez obzira sto muslimani imaju 2 clana presjednistva, oba izgledaju gluplji od kur*a
A sta to ce Dzafer uradit, poljubiti ih u dupe!?
Joj ne zna se koje gori ti ili ti tvoj predpostavljeni pa vi niste sposobni obicnu firmu da vodite jadni bili
Mladi muslimani rade na novoj palestini uzurbano. Desit ce se dok je bakir na vlasti jer on je zakuho I sa lijevim I desnim komsijama.
To predsjednice! Reci im. Ti si taj faktor stabilnosti u ovoj nasoj zemlji. Sad ce i Ljiljan da uputi ostru notu prema Zagrebu. Moraju da se zamisle pored tako dva mocna lidera.
Maske su konačno pale, BOJKOT svega hrvatskog !!!!!!
https://poskok.info/nevjerojatno-bosnjacki-mediji-pokusavaju-skriti-da-je-izetbegovic-s-krajisnikom-upravo-na-danasnji-dan-potpisao-sporazum-o-raspadu-bih-na-tri-dijela-niti-jedan-medij-za-sada-ne-objavljuje/
Majmune jedan pa ti nemozes ni na Sokolac u posjetu. Dodik je kreten pankreten al ti si ga prevaziso. Nije ni cudo sto smo zadnja zemlja na svijetu po svemu kad nam ovakvi idioti vode drzavu
Kad Đaferović i Komšić negdje idu bez suglasnosti Dodika onda je to službeno, kad Dodik ide onda je privatno. Ma hajte molim vas.
Dodik ovo radi zbog Bakira, da se Bakirove ovce suzbiju u torove a Bakir ce uskoro nesto izvaliti da Dodikove ovce to isto urade. Nemojte djaba pokusavati davno ste provaljeni.
Važno je da je PLAĆA REDOVNA !!! A svoje PROBLEME svakodnevno preko medija isporučujte NARODU !!!
Čuj posljedice? Ono, osveta te biti strašna. Al' u kurcu... Prođe ti mandat a nisi makao dalje od šehera
Dodik lobira, to i jeste posao političara. A to što ovaj Š.Dž. nema sluha za politiku već samo za poslušnost prema B.I. to je stvar za Bošnjake da razmisle pred izbore. Za SDA je bitnije je ko će dobiti nabavku respiratora, već budućnost države.
ma ignore djubrad i gotova stvar
Ovaj umislio sebi da je Trump