Komentari (217)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dragi birači SDA partije , upamtite da je ovaj čovjek , Šefik Džaferović , u politici zadnjih 26 godina , od države je naplatio preko 5 miliona maraka a nikad ništa nije uradio , ništa ... a sada zamislite koliko je ukro ... pamet u glavu u oktobru
@AbuDzihad35Klixevi mogu ti samo reći kako ja razmišljam što ne mora da bude ispravno za tebe .... Ja bih , a i hoću , dao glas nekom potpuno novom projektu u politici , Most21 -Amir Reko. Ako oni ne budu na listama onda moj izbor je NS ili GS , još se dvoumin
da li dati glas onima koji su se nagrabili ili onima koji još nisu?
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Džaferović je morao pre ili posle ove izjave da doda obaveštenje: "Prestanimo, prema tome, da se ložimo da smo nezavisna i suverena država, jer niti smo nezavisni i suvereni, niti smo država, već samo protektorat u okviru kog teške odluke treba da donese strani guverner, a ne na izborima birani predstavnici naroda" - čisto da se ovi mlađi ne bi zbunili što Visoki Predstavnik nameće jedan tako bitan zakon.
To je druže sastavni dio Okvirnog sporazuma za mir iz Daytona. Međunarodna zajednica je stavila ludačku košulju ovoj zemlji i sada je ta ista treba skinuti. Oni koji su nam nametnuli Dayton imaju odgovornost. Pusti opriču o suverenitetu u ovakvom nakaradnom sistemu. SISTEM TREBA KORIGIRATI IZ TEMELJA.
@ADLER Sistem ne može da se menja, status quo je tu u temeljima.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
SDA radi sve da Hrvati od konstutivnog naroda postanu "manjina" u ovoj "zajedničkoj državi. Mašala.
Ovu kornjacu ce sa 95 godina na nosilima nositi u Parlament. Dosadio si vise i Bogu i narodu. Sjasi
nismo se mogli dogovorit u ratu kako da se dogovorimo u miru ? dayton ne sprecava dogovore kako da se inace dogovore oni koji su nastavljaci ratnih politika ?
Ovog glavonja kad vidim,tačno mi se sere odmah
Zamislite samo da neki visoki funkcioner EU ili UN ode u Nemačku, Austriju, Slovačku ili bilo koju zemlju i kaže: "Ne valja vam Izborni zakon, a toliko ne valja, da ću vam nametnuti svoj predlog"? Prisutni bi odmah zvali najbližu psihijatrijsku kliniku: "Hitno pošaljite ekipu, ali diskretno, bez sirena i novinara, pozlilo je čoveku...".
Inace kao sto rekoh prije par mjeseci,...klasika!!!:):) Poturcenoj zgadiji se ovako pusti preko medija buba tacno tri dana prije zvanicne objave kapitulacije. (Evo spalo u ovom slucaju na ovog jadnika da im on kaze,..izvlacili slamcice ko ce,..ovaj jadan popusio) ...elem, odluka je donesena prije 2 nedelje,..samo se ceka par dana unazad da se nesta kao i kaze, izvuce ko fol obraz. Sad vidis ovde poturcena stokadija,..divlja, pa divlja, pa divlja,..sutra ce jos jednu reci
neko ili isti ovaj,..ali ce balije manje divljati Prekosutra ce ih vec zahvatiti "poznata poturcenjacka melanholija, ocaj i slabost" E tada ce im i reci i objasniti da su im se cmarovi rascvjetali koliko su iskarendisani,..a otekline na usnama bice im objasnjene kao posljedica previse sisanja cmarova i navlacenja neosunecenih kozica Jos ce jaditi par dana,..a onda nove vijesti o Dodiku i "nanovo i ponovo"
inace ovaj jado i cemerni ima za zadatak da "ko fol" nesto trazi,..a trazi nesto sta JE VEC ODRADJENO, STA SU VODJE BALIJA PRIHVATILE, podigli glave i eno ih vec su svjeze oprani posle sprcanja i strcanja po njihovim zvaljama Sad ovaj jado je tu da cijelu stvar spinuje "kao pa trazili smo "MI"",..kad se vec svima objavi,..satro nije im niko nametnuo nego "progresivci" trazili:): Meni opet nikako nije jasno,.POSLIJE OVOLIKO GODINA i ovolike bruke primjera da balijac jos ne konta
Inko okom,..balije ce skokom Sad ce da vidimo imate li uopste kicme POTURICE:):):)
Jeste li DRZAVE Jeste li SUVERENI Jeste li NEZAVISNI :):):) e hajde vala i to da vidimo Ja pripremi kokice, kolu,..atmosvera ko u kinu,..Sou moze da pocne:):)
crni panto crnu li ti majku jeben. glup si ko cuna
Zbog ovakvih nesposobnih i neodgovornih ljudi koji nas vladaju, medjunarodna zajednica ce nam biti deus ex machina do kraja dana.
I ja bi volio da nametne nesto sto meni pase a da drugu stranu zajebe. He he he. A sta ako bude naopako
Sad preostaje ovoj neukoj i zatucanoj raji objasniti, kao mi se nismo dali a ovo nam je nametnuto,zato je OHR slamka spasa ovim nacionalistima i bošnj. unitaristima koji nisu mogli vidjeti koliko nisu imali argumenata sem svoje mržnje kojom su trovali Bošnjake protiv druga dva naroda jadno i bjedno .DŽaferoviću pročitani ste od sviju....
sasvim je jasno da početna megalomanija Bošnjačkih političara iz svih stranaka jednostavno nije zbog izbora smjela priznati narodu da će ipak morati popustiti pred argumentima i činjenicama koje su konačno svi vidjeli i EU i SAD .Deklarativno zalaganje za multikulti a u stvari tvrdi nacionalistički stav ,posebno nacionalna i vjerska netrpeljivost prema druga dva naroda je auto gol svom deklarativnom imidžu .
I tebi zabraniti politicko djelovanje!
Džsfere Džafere crni Džafere... Kako si ti pametan... Fali ti samo zvono oko glave...
SDA ,HDZ, i vecina pro srpskih stranaka su zlo za BiH.Bošnjaci okanite se vise SDA bradonja unistise i ovo malo Bosne sto je ostalo.
a ti nisi bosnjak pa im se obracas???
sto neko ne nametne da se ti vise ne mozes jebavat po poslanickim stolicama koje si pare zgrnuo a za sta...sta si ti ovom narodu dao