Komentari (179)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pitaju za Aliju a jos zive od Tita
Ovaj nije mogao svoj narod u red dovede (sin ni stranku) , a Tito cijelu jugu držao pod suru... I svi zivjeli u blagostanju.
@k0munjaroSjek ti botu SDA-ovski kada kazes da je Alija otac bosnjaka kazes da su Bosnjaci nastali 1993 ... konju nepismeni
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
vjerujem da bi opet izdao BiH kao sto je to radio citavog zivota, od kada je prodao Srebrenicu za vogoscu i par seoca oko sarajeva,da ne govorimo o milijardama dolara sto mu je porodica pokrala od ratnih donacija iz Malezije i S Arabije ..mislim da bi to aljo opet uradio teska mu crna zemlja bila dabogda !!
@LeeLoo gledaj plaćenika što ti se kace na komentar. Hahahha botovi, pitajte se koliko vam je život jadan kada vi branite rušitelje države za par maraka, ali vama je bolje i to nego da radite šta u svom životu, jadoviii...
@LeeLoo Horor!!!!
O Aliji Izetbegovicu se na zapadu uci, kao o covjeku drzavniku i vizionaru koji je uspio izvuci nenaoruzan narod iz velikosprskih ralja. Da ga nije bilo danas bi sve ovo bilo velika srbija, a carsijom bi se sirio miris lojavih cvaraka!
Alija najveći krivac za rat, zabijao nož u ledja di je god stigao, povukao potpis sa Cutileirovog mirovnog ugovora iz 92. kojim ne bi ni došlo do rata, al džabe to glupom mošnji objašnjavat. - Alija Izetbegović bi jedno govorio nasamo, a drugo javno. Na prvom ručku tokom pregovora uvidio sam da je Izetbegović lažov i da mu se ne može vjerovati. On je uvijek odstupao od onog što je već bio prihvatio da učini - izložio je u izjavi Kutiljero svoje utiske iz tog vremena.
Veliko srce, plemenita duša i mnogo čitanja Predsjedniče, a Vi to svakako znate
ti svaki dan, kod bilo kakvih odluka, upitas njegovog sina kako bi postupio ...
Ni Alija nije znao kako da postupi...do podne je mislio jedno a od podne drugo
U pripremanju rata i u ključnim momentima rata nedovoljno odlučan, u odabiru najbližih saradnika cini mi se naivan, u medjunarodnim odnosima lakovjeran. Ipak čovjek koji nas je proveo kroz najtezi period Bosne u historiji. U ovakvom svijetu cini mi se da nije ni mogao bolje.
Uveo bih u rat nespremnu protiv mocne jna,zaustavio armiju bih pred banja lukom kad je neprijatelj bio na koljenima.eto toliko o alijnim odlukama
Zato i nemamo napretka
Zato i jesmo tu gdje jesmo..
A de nermin niksic sta on kaze na ovo treba otvoriti jos koje ministarstvo da potrpa svoje uhljebe akoje on promjena ondasam ja sretnik stosam iselio iz bih
Alijabi rascero uhljebe.bih politicara u krajini gledaju ispod psa tolikovas respektujemo necitamo tekst samo vidimo sliku i svenam je jasno
Najveća zabluda Bošnjaka je Alija. Navodni disident a zena mu cijeli zivot radila u CK SK BiH. Zalagao se za tzv asimetrićnu federaciju,novu Jugoslaviju. Neće biti rata, za rat je potrebno dvoje, ovo nije naš rat,tako je uspio nenaoružan narod isporućiti u srpsku klaonicu,i zavadtit se sa Hrvatima koji su na referndumu glasali za nezavisnu BiH. Koliko god bolno bilo Alija je bio srpski igrać.
SLOBODAN SAM KO PTICA NA GRANI SLOBODU MI DALI PARTIZANI. NE PITAJ ME NA ČIJOJ SAM STRANI JA SAM TAMO GDJE SU PARTIZANI. OD DUŠMANA KO ĆE DA NAS BRANI BRANIT ĆE NAS HRABRI PARTIZANI. DA MI GLUPO NE PROLAZE DANI POSAO ĆE MI DATI PARTIZANI.
Vjerovatno da je Alija znao da ce mu sin izrasti u lazova,petljanca koji se krije iza vjere on bi 100% sam sebi podvezao sjemene kese !
photobomb