Komentari (168)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bijedni Klix je obrisao sve komentare koji kritikuju SDA mafiju
Onaj koji zeli da vidi dobro-on ce u svemu vidjeti dobro,ko ne zeli-on ce uvijek naci mahanu.Ne znam sta lose moze biti kada je rijec o necemu sto donosi dobrobit svih nas?!?Evo dajte mi neko dobro objasnjenje ti 24 casa,antibote,zanovijetalo,crveni brigaridu i slicni-kvalitetan dokaz zasto nesto ne valja pa da vidimo vas sveti nacin razmisljanja.Sve to pisu iste osobe Denis Challenger i njegov mentor Zvonko Bosnjak,imaju podrsku i botova NiP-a jer je Konakovic taj zanat ispekao u SDA.
Realnost je da je Opstina Centar uradila u proteklom periodu, sto drugi nisu od poslije rata!!
Imali su Boga mi i sta vidjeti. Ova lokalna zajednica radi neumorno i neprestano.
Ma dajte molim vas pa samo da se iz temelja do krova napravi nesto a kamo li jos i svecano pusti u rad i da je to i vrtic i centar za zdravo starenje je ogroman posao.A tek da se izvade sve dozvole,rjesenja i slicno.Onaj koji pametuje neka napise sta je to za zivota uradil konkretno pa da evo pohvali neko i to.Ne budite bijednici!!!
Načelnik Ajnadžić sa svojim saradnicima je jako puno uradio u toku ovog mandata, započeo i završio jako bitne projekte za građane općine Centar koje načelnici prije njega nisu ni razmatrali. Treba doći i obići, i ima šta vidjeti svako, i Džaferović i ostali vladajući kao i opozicija!
Zelim svim nasim najstarijim i najmilijim da pozelim sretno otvaranje i dugo koristenje Centra za zdravo starenje.Sada vam je na raspolaganju prostor za druzenje,okupljanje,izradu hobija i slicno.Opcina Centar je tu uz vas i to se jasno vidi i snazno osjeti.
Od Ljubiše Markovića koji je napravio neke promjene Općina Centar nije imala predanijeg i efikasnijeg načelnika od Ajnadžića. Moram priznati da mi se kao simpatizeru SDP-a povraća od ovoga što je postao i kakve ljude je okupio oko sebe. O Konakoviću neću ni pričati, od njega dobijem dijareju.
Predsjednik Dzaferovic i nacelnik Ajnadzic su danas obisli sva kljucna gradilista i sve ono sto se uradilo na podrucju opcine Centar u proteklom periodu-a uradilo se dosta toga.Sve pohvale idu za opcinu Centar koja radi punom parom svaki dan od kada je nacelnik Ajnadzic preuzeo mandat.Ne znam da je protekao ijedan dan da nije bilo neke vijesti o Centru.Vidite koliko vrijede i koliko rade-samo citajte i pratite
O vi koji citate i komentarisete vijesti,da li cete ikada do kraja i sa razumijevanjem iste prostudirati?Ovdje je receno da su Dzaferovic i Ajnadzic obisli sva kljucna mjesta na kojima se trenutno izvode radovi,koja su kljucna za ovu lokalnu zajednicu i koja su projekti kojima se svi mozemo pohvaliti.Sve se radi za dobrobit naroda-kome to nije jasno,ne cita ovakve vijesti i zaobide.Vrlo jednostavno
Pa i nije bilo boljeg mjesta za otvoriti Centar za zdravo starenje.Pored toga sto ce nane i djedovi svoje unuke dovoditi u vrtic-odmah iznad imaju i mjesto za sebe i druzenje.Ovo je super prica
Koliko je samo opcina pomogla gradjanima trece zivotne dobi sa otvaranjem centara za zdravo starenje, to je nesto sto je trebalo nasem gradu , divno je vidjeti kako su vec postojeci centri uvijek puni i kako imaju divne aktivnosti , druzenja. Svaka cast.
Lijepo da se starije osobe kroz ovakve projekte izjednacavaju sa ostalim kategorijama stanovnistva i aktivno ukljucuju u zajednicu,vjerujem da ce im ovaj centar pomoci da svoje dane provedu korisno i produktivno.
Dosta toga je uradjeno na podrucju ove lokalne zajednice u prethodnom periodu,mislim da vrtic Razigrani dani jedan od znacajnijih projekata i pravi primjer prepoznavanja potreba gradjana.
Gradjanima trece dobi zivot je aktivan i uljepsan zahvaljujuci ovim centrima, nemate pojma koliko im to unapredjuje i oplemenjuje ovaj period zivota. Lijepo od opcine sto brinu o najstarijim kategorijama drustva podjednako kao o svima nama. Sretno u novom Centru, zelim vam mnogo lijepih aktvnosti i druzenja!