Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Džaferović: Fokus sa migrantske krize u USK prebaciti na ekonomski napredak........ Jasna i nedvosmislena poruka Bišćanima da ne dižu buku oko migranata. Može li jedan nazovi predsjednik dati jadniju izjavu
Dosao Sefik da vam kaze da ne lajete , da ce Sarajevo da uzme kes a vi cete da dobijete na proljece migrante! To je poruka i povod dolaska
Oni su već sve prebacili na ekonomski napredak. Zato se i žale na migrante. Svi radno sposobni otišli u EU na posao a ostale žene i djeca. I onda dođoše migranti, većinom muškarci. I život stao. Svi planiraju sad da prebace u EU i žene i djecu. Njihov ekonomski napredak je vidljiv.
Otvorio trg Alije Izetbegovića! Ne znam da li se smijati ili plakati? Mislim da treba plakati.
Naravno da bi Dzaferović htio da se što manje priča o ilegalnim migrantima. Uskoro će predložiti da se u razvojne projekte uključe i migranti. Od čovjeka koji je mudzahedinima sredjivao pasoše može se očekivati i da ilegalne migrante pretvori u Bošnjake i glasače SDA. Dzaferović zajedno sa uskim krugom ljudi oko Bakira radi na razbijanju BiH i stvaranju male državice koja će se zvati Islamska Republika Bosna.
I ovi Biscani mi nisu jasni,nesto ko fol ljuti,sila nebeska,itd a dozvole ovom jadi da ih ovako ismijava.
Ne ne fokus treba da ostane na migrantskoj krizi jer su ti migranti uz vas vladajuce debile najveci krivci za ekonomski pad USK. Ne trebamo mi nikakvu pomoc oko ekonomskog razvoja,samo nam maknite ove cigane sa ociju.
Hoćemo još trgova da imamo gdje prositi, fabrike nam ne trebaju jest ćemo budžet
Kakva jadna izjava .
Fino bih bilo da se usk dadnu pare da se nešto uradi. Aha, 25 miliona za aerodrom, dobro je onda. Dogodine će biti nešta drugo. A izbjeglice se polako vraćaju odakle su došli. Pojedu čevape, vide nema fajde u proboj kroz hrvatsku, nazad u Puerto Rico! Svakom je onako kako mu je suđeno. Što se tiče 25milion za aerodrom. Ima ga hrvatska. Bolje da se da po koja stoja svakom domaćinstvu u usk od tih 25 miliona. Aerodrom će opet pojedinci-klanovi okupirati za svoj džep.
ma mrš
Ili u prijevodu; ne brinite stiže još migranata ali ćete dobiti i još malo sadake.
Ulice Bihaća su bile toliko zakrčene od građana haman ko kad je TITO dolazio.Eto koliko vrijede šefik,fadil,hamdo i šemso čista ste NULA.
Džaferovuću, ti si govorio da su migranti turisti i u kombinaciji sa sexy Cikotićevim idejama....eto dobitka!
Pozabavi se bolje ti je makroekonomijom ove zemlje, biće nam svima ljepše i bolje, djeca naše djece će vračati kredite koje ste pokrali
Pa sta cemo onda hocemol ih prodavat hahahah