Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemojte slucajmo da ste sami nesto pokusali. Samo sjedite gdje ste i cekajte dok se drugi smiluju. Jedina zemlja u regionu ili u Europi koja ne nabavlja respiratore nego kuka improsjaci za pomoc. Kao hendikepirani.
Ovaj bar dolazi na posao a ublehaner komsic ni to niti se odrekao Plate u korist ovog napaćenog naroda Plus Zavadio nas sa svima
Ili ne pratiš, ili si zlonamjeran, ili jednostavno lupaš tek da nešto kažeš.
Šefik malo priča, ali kad nešto i kaže, pravo je glupo☝️
Ti se odmah prikljucuj
Oo pa vidi i ovaj stucnjak ziv !?
Hajde vi vidite sa EU da vam omoguce nabavku bar 3 dijagnostike cobas 8800 (po nacionalnom kljucu). Jedna obradjuje preko 3000 uzoraka u 24 sata. Ako to uspijete, skidam kapu.
Đe si ba Šefik, šta mai?
Ljudi kupujte sterilne maske, sterilne rukavice itd. Ne kupujte maske koje nemaju tri sloja zastite. Maske koje su pamucne moraju imati dzep za filter ako nema filtera mozete koristiti maramicu troslojnu, a nosenje bez filtera je beskorisno!
Ni zemlje EU nemaju dovoljno respiratora. To je sad avako za sebe.
sheffic = beha richard gere
Kad ce omogucit, sad su bitni, a ne za par mjeseci.
koje godine ?
u parama ili opremi ? ako vama prepuste nabavku.......hmmmmm
Nema sta ostace vam i za izborne kampanje
Javio se ovaj soson iz misije rupe,uporedite ovog i Vucica,Plenkovica,Milanovica,a o Bakiru ne treba trositi rijeci
dzaferovicu licno ja ne postujem niti jednu izgoverenu rijec...od nekog ko podrzava korupciju nepotizam i kupovinu diploma za stranacke pudlice...