Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znači sve ove godine samo je ANP problem što je BiH prkno u Europi?
@Pupak2 ne dodik je problem:):):):)
GAYarevo
PROTIV DODIKA SAM I NJEGOVOG STAVA, ALI ZA OVO GA PODRUAVAM DO KRAJA, NEKA VAS ZAHEBAVA JER STE IZBORE POKRALI, A TI DZAFEROVICU NITI SE STA PITAS NITI STA PREDSTAVLJAS!!!!
@galaxygalaxy om jest sda ubleha ali on je clan pred. a ti baljezgas!
Eno Srbija neće u NATO, a ima najviše stranih ulaganja po glavi stanovnika u svijetu. Šta je nama opravdanje?
dosadni su vise
AKO NE POSTUJE ZAKONE, KAZNITE GA....AKO SMIJETE.....da sam ja ili neko "mali" u pitanju, odavno bi bio osudjen
Dzaferovicu ti kao clan predsjednistva Bosnjackog naroda trebao bi imat svoje misljenje i govorit ti svojim rijecima a ne bit samo na papiru predsjednik i slusat sta ce ti Alijin konj rec. Ti se ne pitas nista nit ti imas svoje misljenje i rjesenje.
Džaferović mi izgleda i likom i ponašanjem ko Izet iz Lud Zbunjen Normalan, ali bez maksuzije.
Zasto ne iznesete pravu istinu zbog koje nastavljate sa odugovlacenjem? Slanje anp-a nema nikakve veze sa NATO-m. Morali bi donijeti zakon o drzavnoj imovini ili bi to donijela sama medjunarodna zajednica. Sta se krije iza toga? Pljacka i rasprodaja imovine koju su potpisali rahmetli Tihic, Dodik i Covic. Koliko vas bi zavrsilo na interpolovim potjernicama za pljacku stoljeca?
gledaj botova sto minuse pucaju a veze nemaju ni o cemu
2008. godine je potpisan prudski sporazum gdje su gdje su Dodik, Tihic i Covic svu drzavnu imovinu prebacili na entitete. Sve sto je bilo na teritoriji RS-a uknjizeno je na entitet RS a sve sto je bilo na teritoriji Federacije BiH, uknjizeno je na kantone.
Dzaferovic ima facu zbunjenog dede, koji ne zna ni gdje ni šta je. 😐
nelazi dzaferovicu i ti si ista vnago ko i dodik, ista ste vi bagra, ko smatra da ovo niste sve sjeli i dogovorili je il glup il lud lopovcino jedna
@AlienHunter stvar je u tome sto oni nisu isti i nelaprdaj smradu jedan
Donosi se zakon ,da Incko od svoje plate placa odstetu 500 poluticara i funkcionera kojima su Niski predstavnici zabranili rad , uvjenjivali i prisiljavali da krse ustavni poredak . Dosao je kraj tiranije i terorizma ,stize sloboda i demokratija ,ZIVIO USTAVNI I DEMOKRATSKI POREDAK I VOJSKA REPUBLIKE SRPSKE .
formirajte vlast pi..ka vam m..erina mudzahedinska
Uskoro se vraca ustavni poredak i ukidaju sve neustavne bande : OS BIH ,OSA ,SIPA ,sud i tizilastvo BIH i ostala.1001 agencija ,direkcija i pi... materina . Stize ustavni i demomratski poredak , plodovi nasilja NATO nad Ustavom i demokratskom voljom , idu na smetljiste iastorije
Zakoni moraju biti u skladu sa Ustavom i voljom narod ,a ustav ne poznaje OS BIH , i Drzavljani Republike Srpske ne priznaju OS BIH ,vec Vojsku Republike Srpske i to ce uskoro biti potvrđeno na Referendumu . Tako da zakon o OS BIH mozes smatrati NISTAVNIM, nema vise entitetsku vecinu .plod je nasilja NATO nad politickim predstavnicima ,doneaen protiv ustava i volje naroda
@gooUser1566508010 možda je tebi pametnije da vidiš šta traktora u voznom stanju
Nigdje u ustavu ne pise da je Anp uslov za formiranje vlasti a imenovanje glavnim za vijece ministara jeste.Ako ne vjerujete uzmite ustav pa procitajte,cak su i stranci rekli da anp nije uslov ne mogu da vjerujem kako spinujete javnost