Komentari (138)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rodio se u Jugoslaviji, kao i ti, glupane. Sramotis nas svojim debilizmom.
@samokažemja Istina, neki su baš pokazali koliko poštuju SFRJ.
@samokažemja Jugoslavija je od nastanka bila vještačka tvorevina.Zemlja Bosna od pamtivjeka.Zato manje kenjaj jer si neznalica.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svi ste vi rodili u Jugoslaviji, pa je razjebali. Mislite li da smo baš svi bilmezi koji se ne sjećamo ni šta smo jučer doručkovali?
@Ninoslav Citav svijet dobro zna daj je SFRJ razjebala velikosrbska politika. Onima kojima to nije jasno ili su lobotomirani bilmezi ili idu na ono sto je imanentno srpskom politici i bicu uopste, da sto puta ponovljena laz treba da postane istina.Nece moci, sve ja jasno i razgoliceno do srzi.
Dodik se kao i ti Šemso rodili u SFRJ i pravo ste ju ispoštovali
Meščini, Dodik je ubijeđen da je rođen u Srbiji. Neko mu treba objasniti kako stvari stoje.
Pozivam Bošnjake ako može ikako da negde sklone Salkića i ovog Đzaferovića da ih ne vidjamo. U zamenu za taj ustupak pristajemo na sve vaše uslove, od unitarne do islamske. Isto tako Hrvati pristaju na izbor Komšića za doživotnog predsednika. Samo ih negde sakrijte. Unapred zahvalni....
Nikada ne odgovara na prvu. Da li je mudar pa hoce da razmisli, ili je nesiguran i poslusan pa ide po odgovor i inatrukcije?
Mozda se BiH i podijeli nekad al na tvoju zalost to nece biti za naseg zivota, a u istoriji se nece tvoje ni moje ime spominjati samo si kap u moru i prozivi zivot u miru i uzivanju, pusti se mrznje i ratova
DRYTornado pisi sta je je volja kao i ja sto pisem ali kazem da je svako jadan ko siri mrznju i ko nasjeda na pricu politicara koji su se obogatili na racun sirotinje.Mislis da bi Dodiku odgovaralo da se pripoji Srbiji, a sta bi on u Srbiji obnasao hahaha, ili Bakir u Turskoj ma hajte molim vas nego moras opravdat mrznju
Bosnu najviše vole oni što su rođeni u Sandžaku. Barem tako kažu. A Mile je mnogo stariji od države BiH. Da, za to ipak treba biti pismen, a ne samo član SDA.
DRYTornado, jadan onaj kojeg ti volis hahaha,ti i jesi rodjen da mrzis, svima kojima je sudjen pakao ili dzehenem svojstveno je da mrze
To nikada niej bilo sporno. Ja sam toliko puta čuo Dodika da poštuej državu u kojoj se rodio - Jugoslaviju.
Rodio se u Jugoslaviji?
Isto domar u skoli hahaha
Da, ali odluci koja nije podrazumijevala gradjansku BiH.
Kako li je ovaj prosao na IQ testu
Sta kaze laktaska baraba, "Banja Luka nikad nije bila seher", a Banja Luka nastala od Gornjeg SEHERA?
DODIKOGLU JE MADE IN TURKYE