Komentari (194)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
А што потписујете оно што вам не одговара? Је л није ваљао Дејтон? Што нисте ратом истерали своје тачке Дејтона? Свако слово има да се испоштује.
Bio je primoran
Što niste vi istjerali svoje? Krvožedni kerovi. da ti ja kažem: Ostalo vam sve manje tenkova i više traktora, na koje ste se na kraju popeli
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Kao prvo BIH nije država, jer da je država ne bi imala visokog predstavnika! I budući da nije država, onda je protektorat. Tri predsjednika, a državu prijeđeš autom, a za to vrijeme ni na pišanje ne moraš. Nema tu kruha. Za građane BIH će biti samo još gore.
Svima koji bez emocija razmisljaju je jasno 1. da je rusija velesila sa kojom se niko u evropi zbog vas nece zamerati. 2.Da je vasa ofanziva na RS dozivela strasan fijasko.... 3. Boli druge K. za vas i da je ocekivati nesto od njih teska budalastina.. Umesto Nato na drini dobicete fildzan protektorat
I ti i Bake i Dragan i Zeljko i svi ostali da se povucete i odvucete u zaborav, da bi nam svima bilo bolje.... Pa valjda ima mladjih i pametnijih u ovoj zemlji....
Ti i Komsic morate vratiti ustav Republike BiH. BiH mora funkcionisati. Ovo sto radi Dodik je drzavni udar i raskid Dejtondkog sporazuma. Visoki predstavnik za BiH je sastavni dio tog sporazuma. Oni ga ne priznaju. Onda nista ne priznaju. Vratite nam Republiku i zastavu sa ljiljanima . Ko smije da napada neka proba . Izgubice borbu sigurno . BiH ce biti slobodna.
e moj šefiče. popusti malo radi vlastitog zdravlja. pa vidiš li kolki si ideološki jad i očaj. nego zovni lavrova fino nek on kaje kako šta i mirna Bosna.
Vidi šefikusa neko ga zaljevao pa se javi
Vi gospodo morate se boriti diplomatski i tražiti ustavne promjene... Npr. regionalizacija BiH, ukidanje entiteta, kantona, entiteta ... Ne može se samo režirana šuplja prosipati pred izbore... Ideologija onih koji su stvorili RS nije nestala, čeka se samo povoljan momenat za podjelu BiH... Svi znamo kako je nastala, prvo agresijom, etničkim čišćenjem, ratnim zločinima, genocidom i na kraju Daytonom... Radite gospodo patriote
Budući predsjednik staračkog kluba 99 Đaferbeg.
Bosnjastvo i jeste nastalo na osnovu islama, zato sto su muslimani bili jedina zajednica bez nacionalnosti. Tako ste vi odredili. Ne vidim problem.
Primitivni su...slažem se
Jao nama kad si nam ti na bedemima odbrane drzave
Iz tvojih usta u Božije uši. Iako sam Srbin, bez obzira na nacionalnost, slažem se Džafeaga s tobom. Bakir nije cvjećka, ali Milokrad odmah mora sići sa scene i on i SNSD i Demos i US.
Ovo isto ono iz Mucki kad Rodni pravi racunicu na papiru kaze mi smo trgovci koji nemaju novaca i nemaju s cim da trguju, i zakljucuje -trebamo stvoriti novac iz nicega.nemamo viziju ni cilj pa ako se dodik sam povuce otpast ce problem...ahahah...
Džafi kao opozicija u RS. Čeka da Dodik ode u starosnu penziju.
Razlog krize nije velikosrpska ideologija, vec upravo velikobosnjacka ideologija SDA. Dok je hdz blokirao mostar i federaciju nije bilo previse frke, sada kada srpski narod blokira bih, sada je problem??? Blokada mostara i sada bih su sustinski iste stvari, samo je razlika u velicini i u narodu (protestvuju hrvati, protestvuju srbi)
Kome i sta pricas ...jel to sve sto si smislio.cuj trebao bi se povuci jer si ti skontao matematiku da ako se problem povuce sam problema nema ahahaha.joj glupana, dobroi imamo ista i glavu na ramenima ko nas lazno predstavlja.sda je zlo, ni znanja ni pameti.
Kad cete naoruzati policiju za specialne namjene pusti izjave to slusamo svaki dan.