Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dzaferoviću ne laži. Nismo budale. Jedini koji blokira uspostavu Vijeća ministar si ti i Željko Komšić.
Zar nije pravilo, a nije kod vas da ako neko krsi i ne postuje zakon da se sankcionise. Ja zaboravio u BiH to vazi samo za sitnu ribu, a ne i za vas krupne zvijerke. Mateeeeerrrrrr vaaaaaammmmmm jeeeebbbbeeeeeeemmmmmm
To Dzafa ,nek si mu ga sad spustio !!!
Dodo s glavom u Srbiji i s guzicom u Bosni. Rezultatyi nece izostati.
Dodik vise radi u Srbiji i za Srbiju nego za svoju drzavu.
Cirko je skrtica 😋
Sefike, ako ne postuje zakone zarne treba biti kaznjen? Apsurd od drzave..
https://en.wikipedia.org/wiki/Consociationalism
Gosp. Komšić , nakon svega što se dešava zadnjih mjeseci , a upereno je protiv BiH , Vi i gosp. Đaferagić bi odmah trebali " zamrznuti " svoje djelovanje , dok "stvarni garanti " Deytonskog sporazuma , ne odgovore šta uraditi sa ; licem sa crne liste koje radi na disoluciji države , štovateljima UZPea i naci-fašist. politika , negatorima genocida , negatorima odluka Ust.suda , nelegalnom uspostavom "rezerv. policije" ..itd , jer to je njihov mandat i bez toga nema naprijed.
Dzafke, stali smo u kraj Karadzicima, Krasnicima, Plavsicima, te mnogobrojnoj cetniciji, stacemo insallah i Duducima!
Sefiku pa jeli jos u predizbornoj kampanji najavljivao da ide u Sarajevo da rasturi BiH drzavu.Valjda je mislio da ce u tome imati o gromnu podrsku dupelisca Covica pa ga je Zeljko zahebo.Stoga mu se taj proces sve vise oteze.
Dabogda se ovo raspalo kad ste govna... narod će opet živjeti
Joooj ljudi kako nas truju sa ovom raznim bolesnim vijestima pa to je cudo.....i uvijek ali bas uvijek te vijesti stoje dugo na "naslovnoj" A mi ko muhe na vanago, a rasprava na svaku je ko je ciji i ko je ko!
tako je predsjednice. neka ispostuje zakon i ima vijeće ministara sutradan.
BiH: Dzaferovicu nebitan si - svi znamo da si samo lice umjesto Bakira, koji ti govori sta ces rec. Uradite bar nesto za sta ste placeni.