Komentari (263)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dodik ping, Bakir pong Čović ping, Dodik pong
Glup
inace kostitutivnost BiH je stvorena potpisivanjem MIRA i Dejtonskog ugovora i ulaskom Republike Srpske i federacije BiH u drzavu Bosnu i Hercegovinu Dakle nije BiH stvorila Republiku Srpsku,..nego obratno Bosna i Hercegovina je u SFRJ bila Republika,.. 1)pocetkom ratnih dejstava je to REALNO prestala biti Republika 2)potpisom u Dejtonu je PRAVNO prestala biti Republika dajte kreteni ...udostojite sebar procitati SOPSTVENI USTAV
Momentalno sam zijevnuo pročitavši naslov.
upecali se na dodikovu retoriku.... treba naci modus da se istom suprostavi a da se ne dozvoli homogenizacija srba protiv mrskog sarajeva, koje eto nesto napada srbe... lik je zreo za zatvora ali ovakva medjun.zajednica sa Wigwmarkom, Inzkom i sl. nista nece uciniti i da se zapuca, samo bi pobjegli prvim letom... uveli embargo i sl.kao 90 ti... zato se za Drzavu treba i mora boriti... ali ne na ovakav bolestan bosnjacki nacin, sto kandidata i razjedinjenost... sto otvara prostor dodiku i covicu
Pa on ne poštuje BiH već 8 godina ,a RS je i dalje tu. O čemu ovaj priča.
Ne baljezgaj ! Ne poštuje je već 10 godina i više a vi samo praznu slamu mlatite nemate muda da poduzmete kakve mjere!!samo ping pong već 10 god.
A čuj ''čovek'' ima krvožilni sustav u katastrofalnom stanju tako da ga ne mogu spasiti ni bajpasi, ni stentovi ni bilo kakve kardiovaskularne operacije čak ni na VMA ili Centru za srce u S. Kamenici. Ne mogu ga spasiti ni doktori ''Debejki ili Barnard''.
republika srpska je ravnopravi entitet u bih, zasnovan na konstitutivnosti i ravnopravnosti srba bošnjaka i hrvata, upravo kao i fbih. odredbu o nazivu srpska duguje upravo odredbi da je konstituišu sva tri naroda. epitet "srpska" u nazivu nije prisvojni pridjev kako srpski nacionalisti predstavljaju nepismenom puku, nego dokaz da svaki dio bosne i hercegovine jeste srpski ako je istovremeno i hrvatski i bošnjački i srpski. sve je kao u rbih samo zbog fašista na štetan način.
Dzamijski mis.......fuj.
Neće, ne može, neće, ne može, neće, ne može.... Tako i Srbija evo skoro 20 godina tvrdi da Kosovo neće, da Kosovo ne može... Sve može moj Šefik, a ti i tvoji, radite da sve može, pa i da se RS osamostali!
Jest te Bake naucio da lazes
Pa ubleho jedna vi zajedno radite protiv BiH,vi i Dodik i Covic.To i ptice na grani znaju.
Ma to Dzafere samo ostro.
Vi iz SDA najbolje sa njima sarađujete
Ne lupetaj