Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meni samo nije jasno koga ova trojica pretstavljaju, ovdje je vec odavno sve izgubilo smisao i svrhu.
@Mafija niti jedan od njih ne predstavlja BiH ni narod iz BiH nego samo predstavljaju cirkus koji nikom osim uhljebima ne donosi dobra. Ovo je totalno nefunkcionalna drzava iz koje narod bjezi gdje god ko moze.
Isto tri GRAS-ova revizora na Tramvajskoj stanici. Smijurija prava
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Koliko para da se iznajme djeci za rodendan ova 3 klauna.
@BossTa Zvezde Granda u Backstage-u
@BossTa Ide Noc vjestica...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kako da se predstavite vani u kuci ste kao rogivi u vrece ,sve dok se osibno vrijedjate.dvojca prestavljaju sboj narid dik treci svoj nakaradni interes da i dalje zivi na racun bsze koja ga nije izabrala,parazit.
Trojica koji predstavljaju svoje interese licne, nema tu nicega vise!
vidi baje seljacine po resama stoji, taj nikad tepiha u zivotu vidio nije
Dodik želi mali šengen a ne EU. Džaferović bi u EU ali zna da mora u mali šengen ako Srbi neće. A Komšić ... Koga on samo predstavlja pitanje je sad. Njemu je svejedno da li će u EU ili mali šengen. Jer Hrvati su već u EU a ako misli na Bošnjake onda je Džaferović tu. Osim ako Džaferović ne predstavlja Pakistance. Ko će znati kad su nejasni.
Svi klempavi, što li?!
Savjet za sve iznad 18 godina bez obzira na nacionalnost i sve ostale "gluposti". Borite se na sve moguće načine na odete iz ove države, kopajte nogama i rukama i bježite što dalje sa ovih prostora. Život je samo JEDAN, proživite ga najbolje što možete u sreći i ljubavi! Ovdje neće biti bolje NIKAD
ma kakav optimizam stoje ko armenac i pored azer i turčin svak se može prepoznati
Ova zemlja vapi za promjenom vlasti, iste face nas hebu vec tri decenije
Jutro napacena minderska sirotinjo! Nemojte da mislite da ce ovo sve dobro zavrsiti po vas.Dosta je 30 g hebacine! Dolazimo uskoro....
@FadilSeoskaVaralicaA Pročitaj pismo Goran Trkulje koje je poslao Dodiku i poslije idi u ćošak da se crveniš.
Bosna je problem još od Turske i Austrije, a opstala je ovakva jer se ne može uspostaviti ništa bolje. Ovo je cirkus
Dodo i hobiti u zemlji cuda.
G. Komsic broji svoje zadnje dane kao "politicar"
Ova trojica me podsjete na onaj crtani štrumfove Dodik gargamel džaferović na onog na mrguda i ovaj komšić na onog johana Viteza.
Odoše,,MANEKENI"i ( šminkeri da reklamišu odjela čije je,,bolje")Dodik prednjači..a i ima visinu,a da ne pričamo o izražavanju...Daj bože neke,,fajde od,,Teletabisa...
Vidi ih kako izgledaju kao 2 mala pajaca i veliki klaun!