Komentari (122)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sebijina sda je interesna organizacija opasnih izdajnicko-kriminalnih namjera!
SDA je drzava u drzavici!!! Od 1991 godine imaju svoj uredjeni sistem gdje brane samo ono gdje oni imaju vlast i kontrolu za ostalo ih zaboli neka stvar!!! Zato je Bosna osudjena na propast. I Dodik i Covic to znaju jer su i oni uradili isto napravili 3 drzave u 1 drzavi!!! I tamo su oni gazde koji vedre i oblace!!! I ako nisi dio tog sistema mozes ili ici ili crknuti!!! Hebo im ja mater svima!!!
Hahaha,a što??? Da nije suprotno ustvari.
Vas treba na goli otok poslati,a ne u vlast.
Sto, opet ce te paliti zgrade kao 2014-te?
Bilo bi opasno za vas da se narodu pokaže da se može veoma dobro i bez vas.Nema opasnosti za narod nego za silne neradnike koje već gomilate po hodnicima.Bošnjaci su već počeli da shvaćaju koji ste paraziti samo još i du.eta u glavu da dođe ovim drgima
SDA je motor kriminala, korupcije, nepotizma i vjere na baterije! Mhamicu vam lopovsku!
Mozda bi i dobio izbor u predsjednistvo da si se kandidivao, ko zna
Vlast je i jedino što interesuje SDA. Ko bude koalirao s vam propasti će ko Fahro.
SDA - fašista Predsjedavajući Predsjedništva....
Ti si svoje odsvirao, izimao si lopatom preko gradjana godinama,nista nigde nula bodova, Idi u "zasluzenu"panziju i povedi sa sobom rdjavog i tako je ko i ti beskoristan za drzavu.
Šupkolizac Bakirov.. smeće obično, prodali ste sve što ste mogli.
Izbaciti SDA i njihove lopove pohapsiti je najveći hajr i najbolja stvar koja se može učiniti za BiH a posebno za Muslimane i Bošnjake. Zbog svog kriminala SDA je uništila sve pa i islamsku zajednicu u koju više niko ne gleda kao oličenje poštenja i imana nego na filijalu lopova iz SDA. Nadam se gašenju SDA i procesuiranju vrha SDA.
Sefik bolje ti je da trazis od Allaha oprosta sto si 30 godina poginjao ledja u zalimskoj stranci i sto si bio pokoran zulumcarima. Znas ti dobro sta si morao sve progutati sto je suprotno Allahovom zakonu. Pokaj se.
Nosi SDA u pm
Oportunizam ne avanturizam
Pa zar vam.je 30g u vllasti malo, pokazali ste da nemozete, neznate, previse korumpirani i da stetite Bosni svojom politikom etno podjela. Zasto bi neko rizikovao da s vama ulazi u vlast.