Komentari (125)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jbo me svak ako ovaj kolac zna sta asimetrija znaci.
To znaci da entiteti moraju imati iste ustave i birati predstavnike na isti nacin
Asimetrija ti je kao kada neki Asim ima prangiju od metar!
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Znamo, ako bude Asimetrija, Bosn jaci ce birati Komasica, a Hrvati Bosnjaka, Marka Bosnjaka iz HDZ.a
I onda SDA muslimani nece imagti clana predsjednistva, za njih ce kao i do sada poislove obavljati komsic.
chette hoće moratorij na svoj fašizam. Ne mere!
Jel ovo musliman?
Vrijeme je pokazalo da bošnje sa dva člana predsjedništva nisu ništa korisno uradili. Samo gluposti, na kvadrat.
Asimetrija je odlična, ti si opasan.
Kad se danas pogleda kako je teško razgovarati sa Srbijom i kako ta država i dalje sprovodi svoje velikosrpske ideje, mogu svi biti sretni da se Jugoslavija raspala. Jer oni žele i nameću dominaciju. Kako to da SDA tamo vidi budućnost za Bošnjake je zagonetka. A Džaferović i Bakir rade već godinama za suživot sa Srbima a oni ne žele. Zbog čega toliko poniznosti. Da se u Beogradu neko ne uzbuđuje?
Evo rekose mi da je Dzafreovic razgovarao na tecnom Engleskom , INjemackom istina engleski mu je bio americki akcent..
Cim je ovaj brav nervozan to je dobar znak
Opa kad Čović spominje legitimitet svi ga ismijavaju a kad čuvar fotelje spominje legitimitet e sad je malo druga priča kod nekih. I sad je vjerovatno sam priznao da jedan član predsjedništva nema legitimitet.
Ja neznam ljudi, ali vi ne vidite dalje od nosa, navalili ste na SDA ko muhe na gov no. Pa da dodje neko drugi da predatavlja Bosnjake, svrbi bi dobili odrijesene ruke i BiH bi se raspala ko kula od karata. Zato ponekad o pozelim nedaj Bože da dodje i do toga...Razmisli narode šta želiš
Asimetrija je kad Asim krade drva na metar,pa ti ponudi da sredi i tebi...
Hala
Kao u Kraljevini Belgiji Flamanci i Valonci ????😂😂😂😂😂😂😂Samostalna autobomija Basque koja ne placa ni poreze Madridu???? Kao autonomija Austrijanaca u talijanskom Južnom Tirolu? Kao autonomija Francuza u Kanadi pod imenom Quebec????
SEFIK DZAFEROVIC I BISERA TURKOVIC PONOS I ZASTITNICI GRADJANSKE BIH
Kad ovaj progovori to je isto ko onaj vaterpolista sto se u bazenu poljeva vodom iz flase
Za Šefika nisam glasao ali ovima što pokušavaju da ga ismiju: ne zna ovo, ne zna ono...tek treba reći: Šefik je bio najbolji stufent prava svoje generacije, i bolje poznaje pravo od svih M'tel i FGR lidera zajedno.