Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A stariji...
uvehli ljiljan komšić i halal referent đaferović otvorili halal bezalkoholni šampanjac da proslave!
.....to je bio dan kada su hrvati prevareni,....bolje bi bilo da su na referendumu glasali protiv samostalnosti i da su danas u jugoslaviji, nego da budu zarobljenici bošnjaka u federaciji, koji biraju predstavnike hrvata sa urođenom patološkom mržnjom prema tim istim hrvatima....
Nauci ti prvo elokventnije govoriti, ponasaj se kao obrazovan covjek, ne budi SDA lopov pa onda nama mladima govori o tome sta trebamo znati, zasad smo samo naucili da ste vi na vlasti idioti koji nesposobno vodite drzavu i kradete sve sto se ukrasti moze.
Tooooooo Džafo care
Zasto bi se radovo 1. martu kad mi drzava nista nije dala a mnoge stvari oduzela. Nek tu drzavu slavi neko ko je dobio nesto, a meni dopustite da od iste odustanem kao sto je ona od mene.
Prvi mart je najbitniji Datum za nas mlade, a pogotovo 1.03.2020. Hvala vam "Lideri".
Tak je djafere pasa nas 💚