Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znači u CG nesmiješ negirati genocid nad Bošnjacima a u Bosni smiješ koliko god želiš
Draga mi je Grna Gora, al šta je sa krajinom ? Idiote imamo stranu invaziju vlastite države vojno sposobnih migranata. Šta je sa sigurnošću krajine?
Jos kad bi ti Sefik napustio politiku, koliki bi to bio neizmjeran doprinos demokratiji 🙄
Koga interesuje tvoje misljenje uhljebu SDA ovski
.Doprinosi mrznji daljoj glupane.I neka i treba
Ovaj śefik pravi mandzurijski kandidat
koliko tzv "srba" protestuje kada bude svake godine postrojavanje č.etnika u višegradu,nijedan nema, a šta nam to govori prosudite sami.
Ima li neko ko se bavi jogom da mi kaže koju nam ovo Dzaferovic mudru pokazuje ovako spajajuci prste ruku?
Zamisli postoji stotine slika, snimaka, hiljade dokumenata, hiljade svjedoka, satelitski snimci, toliko masovnih grobnica, kosti hiljade zrtava, cak i desetine priznanja zlocina od strane srba u hagu da se desio genocid i strasan zlocin, i onda dodje neka budaletina i kaze "nije se desio genocid". Vise je postalo jadno koliko se blamira "nebeski narod"
Vidi kralja cvijet Srebrenice stavio konta pokupit glasove 2022 e da te okite edenskim dženetskim vrtom ti si ga pošišpušio
Ti si miroljubiv do mojega
Republika Srpska❤️
Dževad Galijašević je ovog Šefikusa optuzio za razne zlocine po srednjoj Bosni nad Srbima i Hrvatima. On je bio veza izmedju Zapada i odreda El Mudzahedin. Al to Bošnjacima nije bitno glavno je vikat Srebrenica genocid...
kako potrčaše da likvidiraju šabana, kad se eu pobunila, stati pa gledati ♥️
Ljudimo da se ne varamo... Crna Gora grabi kruonim koracima ka clanstvu EU.. Na tom putu ima zadatak ispunit mnogo zahtjeva...oni zadanih,a i oni koji c3 im biti plus....veliika olaksica na njemu... Ova rezolaucija nije nista nego to. Moraju se postovati stavovi 8 vrijwdnosti clanica Vodeci zemalja EU.. Znaju to dobro vlasti Crne Gore... Crna Gora nije Satelit Rusa niti bilo koga njen cilj je EU...i ka njemu ce sve zadatke ispunit.
Da li dise?