Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@
@FC Arsenal
Ja se nikada nisma htio ozenit u BiH,da pravim soscijalne slucajeve,ma jok bolan!!! Meni mozes dokazat da nema ali dijetu ne,njemu moras stvorit a odakle u BiH,sada se nalazim u Australiji i nikada se nebi ozenio i stvarao porodicu u BiH... Volim svoju zemlju al sta imam od toga,od ljubavi se ne zivi !!!
Bosnu hvali u Svicu se svali
DW je tipicni propagandni medij za Inostranstvo.Dok stvarni njemacki mediji furaju druge vijesti koje nemaju veze sa ovim sto pise DW.
Neka samo idu, pola hrvatske je prazno a nama poslali svoju srbsku gamad.
U svom na svom,ne bi dao ovaj svoj rahatluk Bosanski za 10 drzava Hrvatski,jesmo u losem stanju ali ja pripadam ovdje i umrijet cu u Bosni i Hercegovini.
Jeste, sovinisticki...ne pominje brdo bosnjaka koji ZAHVALJUJUCI RATU imaju putovnice i koji su se namecili na odlazak prije negoli hrvati...pametni svi skupa, ovde samo mogu popucati i zavrsiti na tabletama..
Ovaj DW je pravi šovinstički magazin...