Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dje si Covke Velezovac stari
Voli on iskreno opstruirati, više nego Radobolju pomjeriti.
HDZ=UZP
@IzetSmriko01 SDA=ISIL
Definitivno, ovaj par je baš simpatičan. Tobejarabi!
nanjušili pare pa se polako izvlače.ovo im je veliki test svim političarima.nemaju absolutno ništa da ponude.bjeda živa.kako u kasama tako i u bolnicama.narode,ovo treba smjenut sve pod hitno.oni tu nisu zbog naroda niti da čuvaju ovu zemlju.obični ološi.
Ja još ne kontam da nije kažnjivo ratne zarobljenike tjerati na prinudni rad a još više ne kontam političare koji komuniciraju sa takvom osobom koja je to radila?!
Koja količina politizacije u ovim teškim vremenima.. Teško nama sa ovim idiotima na vlasti
HDZovci sastanče da vide kako subvencionirati kladionice... golema šteta, mašala.
Kad do sad nista nije moglo uticat na Covketov kleronaciomalizam i kriminalno politikantski separatizam onda još jedino ostaje korona kao posljednja prilika da pomogne i utiče na promjenu ukupnog ambijenta i odnosa prema ukupnom stanju
kod ovog HDZ-a fasizam ne jenjava,ni uvijek svoje jedno te isto drljaju
Sav jad i cemer te fasisticke stranke se ogleda u ovom clanku.
Čik čovke čvrkni čavki čvor
Usa nam je sazad
Nemojte molim vas da gledam jjos ove spodobe dok sam u izolaciji..radije nwkw malo golotinje daj ha ya
Samo ih preglasavati do besvjesti, drugačije ne ide sa uzepeovcima!
Oni vise ne znaju da li bi kakili ili piskili