Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E Belgijo kukala ti majka kad su ovi dosli krast kod nas
jesili ti pismen idiote pola areodroma se nalazi na podrucju republike hrvatske.
Ovaj avion je vrlo trazen kod kolekcionara,vjerovatno sastavljaju negdje drugi. Kod n'as muzejski eksponati trunu jbg...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
treba podići zid da ta ciganija iz Belgije ne može ući... e moj Brisele šta si doživio...
KAD CIGANI OVO VIDE PA GA U STARO ŽELJEZO "OĆERAJU"
A gdje su bosanski policajci, šta oni čuvaju?
Jel to zeljezo opet poskupilo?
I ova Dakota prošla bolje od BH Airlinesa
I ova Dakota prošla bolje od BH Airlinesa
Belgijanci kradu u Bosni, avion u Bihacu, lopove uhvatila hrvatska policija. Za pokušaj kradje na teritoriji BiH, podnesena prijava državnom tužilaštvu Hrvatske. Je li još nekom osim mene veliki upitnik iznad glave??
Aerodrom zeljava je izgradjen na granici izmedju 2 zemlje, pola ga je na jednoj a pola na drugoj strani. Ovaj avion se nalazi na Hrvatskoj strani tako da niko nije krao nista u Bosni.
Vjerovatno da tamo postoji neka aukcija za ove muzejske originale i da se to dobro placa.Nedavno smo ovdje na portalu Hitlerov telefon da je prodat za preko 100.000,00eura
"belgijci" ahahahhaha
E u onom avionu na medenom polju sam spavao za vrijeme rata smrzo se ziv a kisa padala unutra
Avion imao više sreće nego kolega mu na medenom polju.
DC-3 djelovi jako trazeni po svijetu jer legendarna Dakota je avion za ljubimce. Vecinom su kojekalva drustva koja uz pomoc privatnih i drzavnih fondovo ove avione izdrzavaju. Inace se Dakote sirom svijeta smatraju kao objekti kulturno-historijske vrijednosti.
sve što vidiš u BiH ima jedino kulturno-historijsku vrijednost... šta su ratnih filmova snimilo a kod nas to tradicija uživo...
Nije ni cudo sto vas politicari prave budale kad vas je pola nepismenih a znateli procitati tekst ovaj areodrom se prostire i gotovo 50% nalazi se u Hrvatskoj a ovi su uhapseni u Hrvatskoj.
Diverzanti pokušali da nam sabotiraju eskadrilu...