Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja vam ne halalio stoko srpska.
Pod pokroviteljstvom države Srbije pisane su knjige o negiranju ovoga zločina. Novak Đukić i dalje slobodno šeta Beogradom, uz svu zaštitu države Srbije, i ako je pravomoćno osuđen na 20 godina robije na sudu Bosne i Hercegovine. Prokleti bili svi koji na bilo koji način podržavate ubice nedužne djece.
Ubice djece. Sjeme vam se zatrlo.
EL-FATIHA Nek vam je lahka zemlja djeco draga...
Narod koji ima etiketu u cijelom svijetu kao genocidan. To se sve trebalo ozvaniciti ali ih je spasio ruski veto. Da mogu to bi ponovo uradili!
Da se zna do sudnjeg dana da su to uradili srpski zlikovci, srpski fasisti.
Vidim spomenik, djevojčica Vesna. Vjerojatno Srpkinja. Al Srbe ne boli kad Srbin ubije Srbina.
Vesna je Bosanka pravoslavne vjere
El-Fatiha Laka im zemlja bila
I onda odes u tuzlu na utakmicu a fukare ti psuju markale zato sto si iz sarajeva...
Kakav god komentar imali ovo nije clanak na koji ga trebate ostaviti! Svaki komentar suvisan a ko ima imalo mozga postovat ce ovu ubijenu mladost i komentarisati na drugim clancima koji govore o ne ljudima koji su to uradili!
Ako je bakir znao sta se sprema,znao je i alija.Nije nam rekao.Rekao je on,ali ovo:Mirno spavajte.Nazalost srpska vojska nas je uhvatila nespremne za rat. Mozemo kriviti srbe...ali stara poslovica kaze-strahote zlikovaca bole-ali ono sto se urezuje u sjecanje nije toliko teror zlih-koliko sutnja dobrih.Ako je alija bio dobar s obzirom da je sutio o svemu.Ostavio nas je na ledini goloruke-goloruke dok je na nas trcala oklopljena zvjer!
@RedBullSaIzburg alija je bio pogrešna osoba! Osudjeni islamista u sred evrope i vjerujuc da ce neka turska ili arapska zemlja pomoci!!
@RedBullSaIzburg Kartel Izetbegović je bio zauzet gomilanjem plemeniti kovina u svoje posjedovanje
🥺🥺🥺