Komentari (240)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fazon je da se iftari u krugu porodice u kuci. Kakvi restorani i javni iftari, sluze sam za instagrama i buljenje jedno drugom u tanjir.
@MarlboroTouch aha isto tako po pitanju pijanki i to je u krugu kuce i porodice jel tako? Cak sta vise kad se napije javno onda se neduzan svijet uznemirava a ovi nevidim koga uznemiravaju?
@MarlboroTouch cul balije koji tumači gdje se iftari a u zivotu nema dana posta....jadnoooo
Ovde nemaju tri tuzlaka😂😂😂
totalna glupost, sad je postala senzacija i kad se javno jede. Pred kamerama ko fol iftare a kad su u kuci onda zderu krmetinu
To da se vidi ko posti...posti se za sebe a ne za komšiluk
Boze sacuvaj.....primitivna arapska sekta
Što je država zaostalija i siromašnija, to je i veći broj nepismenih, neobrazovanih i religioznih ljudi!
Inteligetan čovjek bira u šta će vjerovati, a glup vjeruje u ono što mu drugi nametnu!
Izvin'te, ali nema ničeg lijepog u stavljanju 2.000 duša u jednu salu i priredit im iftar u takvoj gužvi. Lijepo je merhametli počastiti postače, ali način je prilično primitivan.
Ovo nisu Tuzlaci, nego sve sami došljaci.
Opet su počeli javni celebrity iftari u organizaciji SDA lopova i vjernika na baterije!
sve go seljak i krkan.nije ovo tuzla ni blizu
da nije možda tisuću tuzlaka
Samo u Tuzli, bastionu socijal-demokratije i antifašizma, svi su slobodni, bez obzira na (ne)vjeru, javno ispoljavati i praktikovati istu.
Srbe je nacijonalisticka fasisticka politika dovela do toga da se odvojila Crna Gora, da danas nemaju Kosovo, Vojvodina samo sto se nije pripojila Madzarskoj, Republika GENOCIDNA Tvorevina zbog zlostavljanja ne srba prjeti joj totalni nestanak.... a Sandjak ce napustiti Srbiju jer je totalno zapostavljen zbog diskriminacije. Ako ovako nastavite niko nece cjeniti srbina. E moji Srbi gdje vam je pamet borite se protiv FASIZMA ostavite ljude, ne srbe na miru.
Mašala, mi Bošnjaci treba samo da radimo na svom jedinstvu i identitetu ,a naše.komšije i susjede će.mrznja iznutra da izjede jer prošlo.je vrijeme kad su mogli da sa nama upravljaju
Grupnjak!
Teferič!