Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zašto Maksida neće da odkrije pravu istinu šta se krije iza ovoga?. Prava istina je da ovim CIKželi obmane osobe s invaliditetom da nebi blokirale izbore 2018g.
Da je normalno vrijeme,da ste vi svi normalni,kakvi ste bili nekad,nikom ne bi palo na pamet da slijepoj osobi ili sa drugim invaliditetom se ukrade glas! To su stvari koje te roditelji uce da se jednostavno ne rade.Mi smo imali tu jednu dozu zdravog razuma i u ratu,imali smo nesto ljudsko u sebi sto danas kazu 'levat' ili ti se nasmiju kad imas principe svoje.A ti gledas ko ti se smije..ne mozes da vjerujes...
Kod nas uvijek neki sporedni zakoni , usvajanja , pokretanja.... pa kako vas vise nije stid uhljupi jedni , niste sposobni 10 godina odrzati izbore u mostaru. Mozes zamisliti sad situaciju u mostaru kopa se grad polazu se jedne cijevi i zatrpaje se . Nakon toga se dobivaju ove pare i ponovo se isto kopa polazu se druge cijevi jer navodno nemaju para da istovremeno polazu obe cijevi, a imaju da dva puta kopaju i da ljudi uništavaju auta. ZAŠTO KLIKSE O TOME NE NAPIŠEŠ NEŠTO !!!
da me neko pogrešno ne razume, involidima treba pomoci , samo ovakvim zakonima se brane kad ih se napadne, kao pa donjeli smo zakon o invalidima (trazeci saželjenje glupih narodnih masa)
toooo, maksida... expertu iz mira!!! organizujte i grupu experata koja će raditi na opismenjavanju biračkog tijela, a ne da nosaju listiće po prostoriji i galame: stander da pitam derva jel' ono jedanes....!
--- dvije grupe eksperata rade da se osobama sa invaliditetom omogući glasanje ! Ih koliko tek ekspertskih grupa u zonama sa hrvatskom većinom radi da se i mrtvima omogući glasanje !