Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bas lijepo dvije godine a djevojcica dobila trajnu invalidnost, cudi me kako onaj koji je donio ovu presudu i odluku nije doticnog jos nagradio novcanom naknadom da mu lagodnije prodju dvije godinice odmora , SRAM VAS BILO MAJMUNI JEDNI TAKO MALA KAZNA ZA TO MRS
Pa ako uzmemo u obzir neke predhodne presude ova je jos i dobra, koliko je ubica oslobodjeno ili dobilo i nize kazne.
Ostao bi on meni trajno nepokretan jer bi ga sipkom metalnom dobro odradio..cuj 2 god..jebem ti drzavu i zakon..lezat ce 1 god i vozdra rajaaa..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A u mene komsiji 3 godine sto je ukrao kombi drva, a Fahrudin Radoncic kroji vlast umjesto da bude iza resetaka. *bm ti ovakvu drzavu.
Za samo jedan kombi drva ? No po ciganluku poznati, prije da je prije toga isjeko stabala za najmanje 1000 kombija.
@Ferhat Ne LAZI, kratko i jasno LAZES. Poznajem krivicni zakon i tvoj komsija za kradju kombija drva ni po kojem osnovu nije mogao dobiti toliku kaznu izuzev ako prilikom kradje nije ubio sumara il nesto slicno. Postoji veliki primjer neprimjerenih kazni za pocinioce krivicnih dijela da nema potrebe lagati i izmisljati neke slucajeve koji se nisu desili.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nipošto se ne treba miješati u sudsku vlast, ali kada skupština radi kriterije za izbor sudija i tužitelja, kojih se pravosuđe treba pridržavati pri izboru sudija i tužitelja, onda prvi kriterij treba da bude razumjevanje posljedica izvršenog krivičnog djela, kao bitnog kriterija kod određivanja visine kazni, u protivnom osoba koja nije to kadra da procijeni, ne može obnašati službu sudca, jer osnovnu stvar procjene ne može da sagleda.Takav sudija je zapravo samo obični pravnik.
Šta reći nego da LAŽU NAROD A SDA PREDNJAČI. Fuj Bakire fuj.
da je nekoga od mojih udario metak bi mu presudio ja cu iz zatvora izaci, on se iz groba ne dize.
Može se ovo svakome desiti, gdje je ograničenje 50 dosta nas vozi 65, 70 i 75. Da je vozio 90 ili 110 to bi bio idiotluk. Nedaj bože nikome. Ovo treba da bude pouka svima, dosta opreza prilikom vožnje.
pa 2 godine nije kazna već nagrada, je*o vam dvije godine majku, djevojčica do kraja života invalid, a kreten će još malo vani i opet za volan
Ljudi čuvajte svoju djecu! Ne daj Bože nikome
...nema se ovdje šta reći.....JAD I BIJEDA....PLJUC...😢
Samo 2 godine vrijedi zivot u Bosni i Hercegovini?!!!! Dabogda sudije gorile u paklu!!!!!
Vozis prljavo auto, zaustave te drotovi i kazne, a Semir Rastoder je ubio zenu u pola Sarajeva pa eno ga medjed se opet sece i na slobodi je. Postoje osnovane sumnje da je pravi ubica ustvari sin Fahrudina Radoncica i da mu je Radoncic upravo pruzio podrsku da se sve zataska i da ne zaglavi robije. Indikativna su i pisanja Dnevnog Avaza u kome su izlazili tekstovi o toboze teskom stanju Semira Rastodera nakon ubistva.
Kad procitam ovakve vijesti vidim koji smo jad od drzave...
zar ne bi nekom logikom bilo posteno, da ovaj debil plati sve troskove lijecenja male u inostranstvu, a ne da se za nju skuplja po ulici, koncertima...I osim toga da joj placa rehabilitaciju i invalidninu do kraja zivota. Ako nema od cega, neka mu sud plijeni, kako je imao od cega da kupi auto, natanka ga, potom se naroka i gazi djecu po putu... NEMA OVDJE PRAVDE, bas me interesuje kako ce proci Sanjin, imam osjecaj ko ovaj debil... Tuga
Cuj kako ce proci Sanjin? Vjerovatno isto kao i Rastoder. Da podsjetim: Semir Rastoder je ubio zenu u pola Sarajeva pa eno ga medjed se opet sece i na slobodi je. Postoje osnovane sumnje da je pravi ubica ustvari sin Fahrudina Radoncica i da mu je Radoncic upravo pruzio podrsku da se sve zataska i da ne zaglavi robije. Indikativna su i pisanja Dnevnog Avaza u kome su izlazili tekstovi o toboze teskom stanju Semira Rastodera nakon ubistva.
Pored zatvorske presude trebalo bi mamlaza zakonski obavezati da do kraja zivota izdrzava to dijete. S obzirom da je curica ostala invalid i uskracena za normalan zivot trebalo bi ga obavezati da preuzme brigu o njoj.
sramota sramota sramota sramota sramota sramota sramota sramota sramota sramota sramota djetetu je uništen život. dotičnom preventivno dvije godine zatvora. koja je cijena dječijeg život? godina - dvije. sramota sramota sramota sramota sramota sramota sramota sramota sramota sramota sramota
Da'bog da sudincu isto auto udarilo i ostala invalid, a vozac dobuo isto dvoje godine. Ona bi bila zadovoljna presudom?!
jebes ti nase pravosudje ! ovo je sramotno.........
ne mogu vjerovat da niko ne napiše onako kako jest - dijete će ostati invalid do kraja života, on dobio dvije godine, pitanje je hoće li odležati i toliko
@HueNguyen sramotno........!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (18)
Svaka čast roditelju na strpljenju, ovo je da Bog sačuva