Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba napravit terorističke napade na prljave banjalučke vrtiće pod hitno...........
Zašto klixovci izbjegavate da napišete da je to srpska granata koju su ispalili srpski zločinci, sa srpskih položaja??
ko je drugi ispaljivao granate Osim GENOCIDASI. Poznato je to vec cijelom svijetu.
Ostaju samo grobovi da sute o zlu vremenu, necovjecnim zivotinjama i hrabrim ljudima. Bilo, ne ponovilo se nikad vise. Amen.
KOJA AGRESORSKA GRANATA. 20 GODINA OD TERORISTICKOG NAPADA ISLAMSKIH TERORISTA. ISTI SCENARIO KAO I MARKALE,DOBROVOLJACKA,TUZLANSKA KOLONA,TUZLANSKA KAPIJA,DOBRINJA ITD.
mamu li ti cetnicku poganu
stefan nemanjic @ poznato je kroz historiju da ste vi krivoslavci ATENTATORI TERORISTI GENOCIDASI. Sa Karpata u Rumuniji ste protjerani jer ste naj veca gamad na planeti. Sreca pa su vam Turci hebavali mame,seke,zene,kcerke pa su vam malo gene procistili kroz tih 500 godina
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Jeli počelo čišćenje, da gospoda iz kantona kad dođu ne uprljaju opanke?