Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad smo bili onomad na kvizu sedela si pored mene blizu i od tada ti mi ne das mira dosadna si k\'o skolska lektira Rekli su ti u moju kafanu broj mobilnog i fiksni u stanu slusalica trpi sve al\' tebe ne moze, bre ............................................ Dzabe dahces preko telefona tu mi nije eroticna zona prestani da sapuces i skicis vid\'o sam te, grdna, na sta licis Mogla bi da radis na hot-lajnu imala bi karijeru trajnu zasto si se navrzla na mene tuzicu te kod taste i zene Uz\'o sam da razmislim duboko sto li sam ti zapao za oko slusalica trpi sve al\' tebe ne moze, bre
Bolje ti je da se zabrines zbog svoje kilaze Debela. Majke sehidske u Srebrenici nemaju sta da jedu, nemaju osnovnih uslova za zivot, a ti pogledaj se u ogledalo. imas 150 kila Debelguzo.
Nema ona sta da prica, Lopovi se inace usute, al ova je cudan neki tip lopova. Nije je stid da se pojavljuje u medijima nakon dokazanih malverzacija koje je pocinila. Sramota, u svakoj normalnoj drzavi bila bi procesuirana za korupciju, mito, kriminal, zloupotrebu polozaja i duznosti itd. samo kod nas u Bosni moze ovako da nastavi sa politickom karijerom i da se javlja. Sramota je za Harisa Silajdzica da su ga okruzili ovakvi lopovi, a to samo po sebi postavlja pitanje da nije i on lopov, a sve mi se vise cini da je. ZAO MI JE SAMO SEHIDSKE KRVI PROLIVENE ZA OVU DRZAVU I TOLIKO MLADIH ZIVOTA KOJI SU PALI DA BI SAD OVI MOGLI OVAKO KRASTI I NEKAZNJENO NASTAVLJATI KRIMINAL KOJI RADE UVELIKO.
Ja koja je ovo Krava.... izmuzla gimnaziju i kanton i stranku, a muz joj se izjasnjava ko Hrvat, jado jadni bijedni bez karaktera. Licno je poznajem i znam kolko se nakrala od gradjana kantona Sarajevo.
Jest pravi uljup.
Čim neki od političara počne da se vadi na \'\'globalnu finansijsku krizu i recesiju\'\', ja odmah znam koliko je sati i šta je sve stavljeno pod tepih. Mora se preko vode, pa taman bila i revolucija,...
dobra meliha ,bogami