Komentari (412)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I opet ce se obiti o ledja gradjana koji ama bas nista uraditi nece.
Direktorske, ministarske i sindikalne stolice sacuvane. Uhljebi u rudniku i elektroprivredi sacuvani. Plate svima povecane. Narod ce platit ceh 20% visu cijenu struje. PARADA ZAVRSENA ZA SIRE NARODNE MASE. Sto da zivimo u ovakvoj nepravednoj drzavi? Unistit ce drzavu BOSNJACI a ne DODIK i COVIC.
To su ti posteni rudari bagra jedna zbog vas ode struja narodu
PRIKAŽI ODGOVORE (23)
Ispunjenjem zahtjeva, rudari ce sa prosjecne plate od 1850KM ici i do 200KM. Omladino, studirajte arhitekturu, gradevinarstvo, masinstvo i elektrotehniku jer cete nakon zavrsetka fakulteta raditi za 900KM, dok jedan rudar mlati preko vasih ledja 2000KM sa 2 razreda osnovne
Znaci, gradjani placaju sve sto se placa, a ne odlucuju nista. Onda treba totalni gradjanski neposluh do smanjenja administrativnih radnika za 95% i povecanja plata u realnom sektoru za 500%, tako bi mogao da bude bas fin zivot gradjana u BiH
Vlada FBiH apeluje na gradjane da bez obzira na enormno poskupljenje struje ne loze ugalj, drva, gume, i stari namjestaj...nego da u cilju smanjenja zagadjenosti dignu kredit i trose struju . Za uzvrat ce Valada odobriti izgradju u gradu svim investitorima, gdje god zele i sta god zele, koji za to imaju interes.
haj sta ima veze
Ja ću platiti veću cijenu struje samo ako se identificiraju ljudi koji su pokrali novac umjesto da uplate pio/mio te isti završe i zatvoru. U suprotnom, nije fer da narod plati greške administracija zadnjih 25 godina. Odj.baus. lijepa Njemačka.
Ko zadnji krene nek ugasi svjetlo
Jos da se rastale oko šuma i eto otplata duga rs-u
Dugogodišnji nemar u rudnicima trebamo svi ispaštati!? Što se rudari nisu bunili kada su se uništavale nove mašine po pogonima, kada se kralo gorivo i radili raznorazni lopovluci!? Zašto svi plaćamo cijenu toga!?
Da ste manje krali a vise ulagali i placali, ne bi bilo potrebe 2x naplacivati od gradjana ahahahahahaha
A da probaju smanjiti plate u EP BiH!
Upalio je fol SDA mafiji. Da ovi SDAovci iz 'sindikata' ko fol se bune pa da se podigne cijena struje.
ovo je ludilo znaci, mozda Bicakcic i ostali privatnici sto prave struju da plate tu razlika. Inace ova Elektroprivreda koji su tu uhljebi majko draga
pa nek elektroprivreda tu razliku prebije preko svojih leđa. njihova je odgovornost što nisu vodili brigu o neuvezivanju staža
treba zvati "prvu levicu Srbije" iz Šapca da ovom narodu objasni i da upute kako sa vladajućom bagrom treba razgovarati.
A ima li gdje da će se otpustiti uhljebi iz administracije rudnika kojih ima, barem u Kreki, 6 na jednog rudara??