Pregovori sa SBB-om i SBiH-om
0
Dva HDZ-a za formiranje vlasti bez "platformaša"
Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Serite golubovi moji !
2xHDZ zeli treci entitet,podrzava genocidnu, bratimi se sa fasistom Dodickom. E pa takva BiH nikome nije potrebna. SMRT FASIZMU!!!
Ambasada SAD prihvata činjenicu da će HDZ 1990 i HDZ BiH biti u opoziciji i izražava žaljenje što stranke nisu bile u stanju postići dogovor o formiranju široke koalicije u Federaciji BiH (FBiH), saopšteno je iz ove Ambasade. PAMETNOM DOSTA!!!
Ovi ce papci sjahat kad se vise ne bude imalo sta ukrasti i prodati. Onda ce se javiti ova nasa sirotinja ustrojena u brigade koja ce ponovo da radi i gradi u bratstvu i jedinstvu pa ce opet kad se nesto malo napravi da se pojave papci koji ce da seru kako je neko ugrozen i da opet nadju nesto da prodaju. Joj koji ste papci svi koji poslije 20 godina jos padate na ove fore. aaaj narode glupi besposleni.
ma jadni mi ako opet nasjedamo na priče političara dok se mi svađamo oni sjede za jednim stolom
Pa zna se da je uvijek Haris 100% bio Dodikov čovijek. Ovo se već odavno znalo za državnu vlast formioraju kriminalni milje.
ljudi ostao sam gladan posle rata gledajte opet da ratuje sirotinja
SBIH nezeli u vlast sa SBB (savez za KRIMINALNU buducnost). Nevjerovatne je koliko je ta stranka SBB dobila na izborima ....... stav SBIH je bio bar koliko ja znam, cjelovitost i suverenost BIH, nevidim kako ce to biti moguce sa HDZ-om i Dodikom koji se tu neslazu mislim ova prica hdz-a je smjesna
Jel to Covic odlucuje kad ce biti izbori..??
Fahro je jedini pravi političar. Zlobni komentari dolaze samo iz SDA što je i logično jer im je srušio lažnu popularnost i otkrio njihove kriminalne radnje . Sem toga čovjek se neće nikome ulizivati niti će se preko njega ko svetiti drugima. Opozicija radi opozicijski samo naprijed . SDA kriminalna stranka .
Sasvim je svejedno ko će vladati. Sve navedene stranke imaju veliku većinu kriminalaca u svojim redovima koji se bore samo za svoj lični interes. U BIH nije uopšte u pitanju nacionalna ugroženost nego ljudska. I to u svakom pogledu počev od moralnog. Svim ljudima u BIH bez obzira na vjeru ili naciju je prije svega oduzeto dostojanstvo i vjera u bolje sutra. Zašto da razmišljam i navijam koji kriminalac će me pljačkati. Neka idu svi u 3PM.
J... vas vise 2 HDZ-a. Sva prava hrvati imaju Sto bosnjaci nemaju. 2 drzavljanstva.. rezervnu drzavu svoju policiju, samo nas zajeb.... nas kad dodjemo na more, sta hoce vise. Ako im nije dobronek odlaze u p.m. iz bosne nek vide kako ce ih maziti u croatiji. Ako je neko ugrozen I Onda su to bosanci tj. Muslimani
Fahro nemoj u koaliciju sa SDP- bolje je i sa Dodikom i Čovičom na državnom nivou SDP treba da bude opozicija a do sda sam sve glaso za SDA a poslije ove platformaške koalicije moj glas nikad više samo za Fahrudina Radončiča pozdrav od SPAVAČA -BOSANCA IZ -Bugojna
SBB i kriminalac fahro još jednom skinuli maske i pokazali pravo lice. hoće s jaranima iz krimi dosjea da prave vlast i podijele zemlju. FUJ.
Sve me ovo podsjeca na djecu u vrticu \"ja necu da se vise igram sa njim\". Nikakvog programa, nikakvog koncepta, nikakvih reformi,.... samo raspodjela fotelja. Mozda je za SDP bolje da ostane po strani i ne ulazi u vlast na drzavnom nivou, sta mogu oni napraviti pored takvih? Eto vas tamo, ali za 4 godine ima da polozite racune.
Sarajevo x je moje guzno crijevo.
ja 21.03.2011. u 14:08 \"SBBBIH=SNSD,SDS,HDZ,HDZ1990 Fahro zadnje ti bilo\" Tako i mi kažemo Jurišiću još izdajnik ima daleko manje glasova nego Fahro. Vidite da se mi razumijemo :)