Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta su HDZ-ovi mislili-da nas jebaju u zdrav mozak. Dosta je vise
Sljedbenici bobana i tudzmana igraju igru ucijena i nedemokraticnosti.To ih je naucio i motivisao dodik ,cija je politika sve ove godine prolazila olako pored kvazi politicara tipa tihic i njemu slicnih.SDP je stranka svih gradjana BiH i tome se mora stati u kraj. Njbolje je da se hdz i sda naljute istinski i bojkotom prestanu postojati. Republika srpska je genocidni dio i neka postoji.... Neka svjedoci modernu istoriju Evrope i neka dolaze stranci da je slikaju i dive se umjecu njenog postojanja.
Mali pakaš.
Ti reketaš/mafijaš šuti
Ma nemoj tako druže. Mi smo u stranci drugovi a u životu usrana gospoda.
Damire, da bio mogao komentarist i davat izjave sa političkom težinom prvo varti golf 5 ASA Autu Bilo bi dobro kad već govoriš da daš savjet nama kokuzima kako si bez dana radnog staža postao načelnik općine (kada se on birao iz redova vječnika), a danas si jedan od najbogatijih ljudi u BiH...
Kada ne znaju sta hoce, kada pozivaju na podjele Kada su pokazali koliko su se borili za svoj narod sve ove godine. Sada bi da mijenjaju izborni zakon, Pitam ih: Zasto to nisu ucinili sve ove godine koliko su bili na vlasti?
Ovi HDZ-ovci sa Dodom together misle mogu kako hoće, ali bojim se da neće dokle hoće...F.U.CK. OF.F
to Damire
Ma kakv HDZ i konstruktivnost, to jednostavno ne ide jedno uz drugo
JA SAM HRVAT A STA JE TO BOŠNJAK-valjda čokolada s rizom
Lahku noc BiH ! Dobro jutro Bosnjakistan !
@TV1, imali ste svojih, ne 5, nego 105 minuta, pa ništa korisno niste postigli, zato psssst!
-Naride evi vidite ,Matiro sam ovog (ustasu) Ha Ha haaaaaaaaaaaaaaa! -Hertzeg.Djubre jedno primitivno ,Samo Covica na Lomacu i Lijecite Flustracije ,pa vi se radjate sa flustracijama ,jos od Titinog SISTEMA.
@17.03.2011. u 10:27 Laku noć.
Rjesenje za ovu pat-poziciju su novi izbori. Na ovim izborima mi Bosnjaci moramo glasati za Harisa i Stranku za BiH koji jedini imaju snage da se dogovore sa Srbima i Hrvatima. Sjetite se kako se Haris uspjesno dogovorio sa Dodikom o reformi policije, a sa Hrvatima dogovorio podjelu hidroelektrana na Neretvi. Glasajte za SBiH !! Gledajte TV1 !!
@Hertzeq...........Necete vi nikom smetat tamo u hercegovini ,vi ste naucili da zivite u ilegali ,i da punite drzavni proracun ,znamo da ce to biti sa negodovanjem s vase strane ,krasi vas taj vas pseudonim (u.s.t.a.s.e)