Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A ostali 120 parlamentaraca uzima pilav,bez odgovornosti..
u proslom mandatu Komsic NULA pitanja i NULA diskusija
Svaka čast!
Hahahahahha.. pa taj Kompenzacijski parlamentarac sam sebi postavlja pitanja, na koja nema odogovore ... vagno je scepu a taj mu nece oprostiti, sto sjedio u klupi sjedio je..... Beli preletacevic na aparatima..
A šta je pitao Magazinović - šta koga zaboli gdje sam ja bio u ratu dok su moji školski drugovi ginuli za ovu zemlju, i šta koga boli što sam potrošio službenog mobitela za 6 mjeseci više nego što 5 rvi dobije invalidnine !? Njima invalidninu mogu smanjiti, a meni paušal i telefon ne mogu ...
Joj ovih botina, da vam Allah u kabul upiše 😂😂
Sale, sine.. nedaj se, majčica vlaška računa na tebe i takve
Sve se stranke bile ujedinile protiv SDA, svi mediji su protiv SDA i svi stranci sa zapada protiv SDA. A SDA na kraj izadje kao najveci pobjednik jos jaci nego ranije, onako kao sto BIH sama i nenaoruzana opstade u ratu. Bog postoji !!
Pa gleda li iko ovo na Tv-u. Još uvjek raspravljaju o natpisima na vratima.
PA DA IMAJU ZASTA UZIMATI PREKOVREMENE I DNEVNICE PUTNE TROSKOVE AUTA GORIVO TELEFONE VOZACE SAVJETNIKE SEKRETARICE I OSTLE KUPLERAJE.
Nije broj postavljenih pitanja neko posebno mjerilo njihovog rada. Kakva su pitanja postavljali, koliko su imali inicijativa i kakav je ishod istih, broj kvalitetnih diskusija...
Tako se zarađuje plata.