Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Normala da su dobri ali posto ste vi mnogo veci nacionalisti od hrvata i zelite nas izbrisati za vas je neprihvatljivo ako hrvati mogu sudjelovati u vlasti i ako nemate mogucnost ih izbaciti
Sta Bolan ti kao srednjskolac znas? UHLJEB
Žuti,odvratan si
A i ti za koride
Auuu prelaza iz 2/1 Andora vs Brasil.....Pa je'l sad dobar Shmitov zakon ili nije,parthejd ili palestinizacija ili pak pashe nam pasha,a ? de ba obijasni
Malo trezvenija analiza pokazuje da su Schmidtovi amandmani u stvari odlični za BiH... Ali trezvenost nikako ne ide uz uspaljenost "patriota"
Adriatic Ko su ti sad UZP-ovci? Ja ne govorim ovaj moderni šifrirani jezik...
Ako neko ima kontakt organizatora protesta da ga pozove da ponovo organizuje, vidite sta se desava.. Ne možemo zauvijek sutiti narode.. SVI PRED OHR!
Bato nema ništa od toga.Ide kiša,snijeg,ledeno vrijeme
Pa organizuj ti,cega se bojis ,izadji iz anonimnosti klix ložioničara.