Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je intelektualni domet SDA diletanata i parazita euroinfo.ba/vijesti/pregled/jasmin-duvnjak-pozvao-brankovica-da-podrzi-akciju-spasimo-bh-nogomet
Мајку вам јебем СДАовску у пичку лоповску само знате позиват и апелират и краст и паразитирати и плате и дневинце подизат. Шта ће овај сељачић, чобан, СДА дебил у парламенту?
Javio se i Zenički Eminem Jasmin Duvnjak. Opusteno, i opozicija je za ljude, pa tako i za SDA
ti si formalan ! ........ kretenu inbecilni retardirani........ mrššš u tri pičččke mAAaterine i ti i kompletna SDA s tobom
A cirkuza u ovom sandžakstanu , pa to nasvjet nema.Cirkuzel cirkuze pa oće para od MMF-a za plate eeeeeee neće to moć
jel ovo onaj duvnjak, retardirani žujan? u stau mu se nepsimena naremse. lazni patriota, racku od ovce, panglu i sad, koliko vidimo, neprijatelj drzave.
bilo kako bilo, al je SDA FORMALNO i napokon izbacena iz vlasti..hvala bogu