Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vala, ovaj Tomic je pravi leshinar! Fuj
Ovaj se ne boji istine, a vas Ganic ima puno vise mrtvih na vratu. Alah sve vidi!
ovi srbi sve ubica do ubice..................
takodje treba danju nocu pratit i trazit da se monstrum batko kasapin srpski iz sarajeva isporuci bosni i hercegovini!!! ne spavaj te vrijeme prolazi!!!
kad se sjetis kako je samo ponizio london englezi, ako su tretirali ejupa ganica(koji je nevin) , hrvati su za engleze i srbe ismislili humanost, kulturu i pravdu!!!D. genocidasi se zure da ovaj krvolocni ubica bude isporucen, bosni i hercegovini gdje ce mu dobro namjerno genocidna policija i braca otvorit vrata zavora za bijeg sto je uradjeno vise puta!!! ako bude ovaj krvolocni srbin ubica isporucen bosni i hercegovini on moze biti samo u zavoru u zenici ili sarajevu nigdje drugo!!!! pratitie bosnjaci svaki dan sta se i ko i kako predvodi negocijacije!!!